Noțiune de căutare

OPTIME
Cum învăț mașinile să vorbească.

OPTIME – Plug. Play. Predict

Monitorizarea stării poate fi costisitoare. Acesta este motivul pentru care până la 95% din toate utilajele din fabrici sunt monitorizate doar sporadic sau adesea deloc. Acest lucru poate duce la defecțiuni neprevăzute și perioade de oprire.

OPTIME de la Schaeffler permite monitorizarea completă a stării care este atât ușoară cât și accesibilă. Datorită instalării sale simple de tip plug and play, OPTIME vă permite să începeți să monitorizați sute de mașini rotative în doar câteva ore.

Cu capacitatea de a funcționa în aproape toate utilajele, OPTIME poate detecta potențialele daune, dezechilibre sau alinieri incorecte - chiar și cu săptămâni înainte! Acest lucru vă permite să vă planificați ușor și convenabil cerințele de întreținere, forță de muncă sau piese de schimb pe termen lung.

OPTIME este acum disponibil în Europa, iar alte regiuni vor urma în curând.

Beneficiile dvs. cheie dintr-o singură privire

Highly cost-efficient monitoring

Monitorizare eficientă din punctul de vedere al costurilor

Monitorizarea a sute de mașini rotative pentru câțiva cenți pe zi - până la 50% mai ieftin decât măsurarea manuală.

Installs quickly

Se instalează rapid

Instalarea senzorilor și configurarea aplicației OPTIME durează doar câteva minute - nu este necesară experiența anterioară.

Expert knowledge

Know-how expert

Serviciul digital oferă diagnostice profesionale bazate pe algoritmi specifici și învățare automatizată, disponibil 24/7 prin aplicație - deci veți lua întotdeauna decizia corectă.

For beginners & experienced users

Pentru începători și utilizatori cu experiență

Funcționare intuitivă, care oferă în plus informații cruciale și extensibilitate completă - perfectă pentru o gamă largă de utilizatori și aplicații.

Modul de funcționare OPTIME:

Plug (Conectează la priză).

Senzorii de vibrație sunt fixați de fiecare mașină prin șuruburi sau adeziv. Apoi sunt activați prin NFC.

Toți senzorii se conectează automat între ei și gateway. Împreună formează o rețea de tip plasă, care este una dintre cele mai fiabile și eficiente energetic rețele IoT disponibile astăzi.

Sistemul poate fi extins cu senzori suplimentari în orice moment.

Play (Pornește).

Aplicația afișează tendințele și, folosind un sistem de avertizare în mai multe etape, oferă o reprezentare vizuală a gravității incidentelor potențiale. În caz de urgență, poate declanșa o alarmă și furniza informații suplimentare.

Intuitivă în mod excepțional în funcționarea sa, aplicația oferă o gamă complexă de instrumente care o fac soluția perfectă pentru toată lumea - de la începători la experți. În funcție de cerințele utilizatorului, mașinile monitorizate pot fi organizate în grupuri. Starea operațională a mașinilor poate fi afișată într-o varietate de formate specifice utilizatorului.

Predict (Anticipează).

Sistemul detectează defecțiuni cu săptămâni înainte și oferă informații despre cauzele principale. Acesta funcționează prin analize automate continue bazate pe expertiza extinsă a companiei Schaeffler în rulmenți, pe know-how-ul în monitorizarea stării, precum și pe algoritmi de învățare automatizată. În acest fel, OPTIME poate realiza planificarea lucrărilor de întreținere, identificând cerințele de forță de muncă și asigurând piese de schimb rapid, ușor și rentabil.

Sistemul în acțiune (Faceți click pe cercurile verzi pentru a afla mai multe):

Sistemul OPTIME este format din trei componente:

  • Senzori de vibrație și temperatură fără fir, alimentați de la baterii, care sunt fixați de mașini pentru a monitoriza starea lor. O instalare remarcabil de rapidă și ușoară înseamnă că sute de mașini pot fi prevăzute cu senzori în doar câteva ore.
  • Un gateway care primește datele de la senzori. Senzorii și gateway-ul se conectează în mod autonom pentru a forma o rețea de tip plasă, iar gateway-ul transmite datele direct în cloud - fără a fi nevoie să fie integrate în rețeaua clientului.
  • Un serviciu digital care analizează datele folosind algoritmii proprii bazați pe experiența tehnică vastă a companiei Schaeffler. Serviciul vă oferă apoi rapoarte de diagnostic intuitive - prin intermediul unei aplicații de pe desktop sau dispozitivul mobil - care vă ajută să vă programați activitățile de întreținere.

Doriți să discutați despre un proiect concret sau doriți mai multe informații despre OPTIME?

OPTIME este acum disponibil în Europa, iar alte regiuni vor urma în curând. Nu ezitați să ne contactați, iar unul dintre experții noștri va lua legătura cu dvs. în mod direct.

Contactați-ne

Schaeffler OPTIME

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare