Noțiune de căutare

Produse de întreținere Schaeffler: Dispozitive de aliniere

Aceste produse vă ajută să aliniați arbori și roţi de curea și să verificați tensiunea curelei.

spre catalogul de produse medias

Produse de întreținere Schaeffler: Dispozitiv de aliniere a roţilor de curea

Dispozitiv de aliniere a roţilor de curea

Laserul de top FAG, SMARTY2 este un laser liniar pentru alinierea roţilor de curea și a roţilor de lanţ cu un diametru mai mare de 60 mm. Alinierea roţilor de curea și a roţilor de lanţ reduce uzura și pierderea de energie la mecanismele de tracțiune, la rulmenții și garniturile lor. Se generează mai puțină căldură iar timpul de funcționare și fiabilitatea mașinilor cresc.

spre catalogul de produse medias

Produse de întreținere Schaeffler: Dispozitiv de măsurare a tensiunii curelei

Dispozitiv de măsurare a tensiunii curelei

Laserul de top FAG robust și la îndemână, TRUMMY2, este un dispozitiv manual de măsură optic-electronic pentru măsurarea tensiunii curelei (forța de întindere). Tensiunea corectă a curelei este o condiție prealabilă esențială pentru o durată maximă de viață a mecanismului cu curea. Mai mult, uzura componentelor de antrenare şi costurile de energie scad, iar economia crește.

spre catalogul de produse medias

Produse de întreținere Schaeffler: Dispozitiv de aliniere a arborilor

Dispozitiv de aliniere a arborilor

Laserul de top FAG, EQUILIGN, este un sistem de aliniere pentru arbori cuplați și decuplați din motoare, pompe, ventilatoare și unități de angrenare cu rulmenți.

spre catalogul de produse medias

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare