Noțiune de căutare

FAG WiPro

FAG WiPro s permite monitorizarea online a parcurilor eoliene - onshore și offshore. Sistemul detectează în mod fiabil posibilele defecțiuni ale mașinii într-o etapă timpurie. Acest lucru ajută la evitarea perioadelor de oprire neplanificate și la excluderea daunelor de consecință costisitoare. Datorită dimensiunilor reduse, se potrivește cu ușurință în spații mici, de exemplu în nacela unei turbine eoliene.

Sistem variabil

FAG WiPro s este echipat cu un procesor de semnal și evaluează intern toate semnalele de măsurare. Prin legătura inteligentă a cunoștințelor de experți și a informațiilor din instalație este posibil să se mențină un volum foarte redus al datelor de transmis. Acest lucru este deosebit de important dacă un număr mai mare de instalații trebuie monitorizate permanent. Fiecare parc eolian poate fi conectat la rețea, indiferent dacă sunt utilizate cabluri de cupru sau de fibră optică, dacă există o conexiune ISDN, o conexiune analogică sau dacă nu există nici o conexiune de telefon.

Certificare

Sistemul este certificat de Germanischer Lloyd.

Monitorizare la distanță

Funcția de notificare automată prin TCP/IP, modem WiFi (opțional), modem fix sau router DSL permite monitorizarea eficientă la nivel mondial. Prin acces de la distanță, datele pot fi transmise la alte locații și analizate acolo, de exemplu, de către experți în vibrații de la Schaeffler.

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare