Noțiune de căutare

DTECT X1 s este un sistem online flexibil pentru monitorizarea componentelor și elementelor rotative din industria mașinilor și a instalațiilor.

DTECT X1 s este un sistem online flexibil de la Schaeffler pentru monitorizarea componentelor și elementelor rotative din industria mașinilor și a instalațiilor. Aplicațiile obișnuite sunt, spre exemplu, în industria oțelului, materiilor prime, hârtiei și a navelor.

Sistemul detectează posibilele daune din timp și în mod fiabil, contribuind la prevenirea timpilor de nefuncționare neplanificați și costisitori. Acest lucru reduce riscul posibilelor opriri de producție. Creşte capacitatea de utilizare a mașinilor și a echipamentelor.

Sistem variabil

Sistemul poate fi adaptat la cerințele specifice clienților cu ajutorul software-ului. Unitatea de bază este disponibilă ca sistem cu 8 canale. La aceasta se pot conecta toți senzorii de accelerație, de viteză și de deplasare obișnuiți.

Datorită dimensiunilor compacte și carcasei sale robuste (clasa de protecție IP 67), este potrivit pentru o varietate de sarcini de monitorizare. Conexiunile standardizate permit instalarea ușoară pe mașini și sisteme.

Monitorizare la distanță

Erorile și deficiențele mașinilor pot fi detectate fără a avea un expert de diagnoză la fața locului. Prin acces de la distanță, datele pot fi transmise la alte locații și analizate acolo, de exemplu, de către experți în vibrații de la Schaeffler.

spre catalogul de produse medias

Contact

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare