Noțiune de căutare

Alimente și ambalare

În toate tipurile de maşini de ambalare, instalaţii de îmbuteliere, maşini automate de copt sau alte tipuri de maşini din industria alimentară şi de ambalare se folosesc soluţii de rulmenți Schaeffler. Produsele Schaeffler sunt adaptate optim cerinţelor speciale ale acestei ramuri industriale: astfel, datorită protecţiei durabile împotriva coroziunii lagărele îndeplinesc de exemplu condiţiile speciale de igienă. Produsele cu întreţinere redusă sau produsele lubrifiate pe viaţă oferă siguranţă în funcţionare chiar şi în cele mai dificile condiţii de utilizare şi asigură o durabilitate maximă a maşinii. Gama din catalog se extinde de la rulmenţi cu ace, role de sprijin şi role de camă, la rulmenţi cu bile în cele mai diferite variante constructive. Chiar şi gama lagărelor liniare este deosebit de variată: Exemple în acest sens sunt mesele liniare INA gata de montaj sau ghidajele de arbori, care sunt dimensionate special pentru acceleraţiile înalte şi mişcările complexe. Acest lucru permite Schaeffler să deservească în mod optim toate locațiile de rulmenți din utilajele din industria alimentară și de ambalare.

Aplicaţii

Aplicaţii

Siguranță și fiabilitate în condiții extreme de operare

Fabricarea alimentelor trebuie să se realizeze eficient şi economic. Procesele se derulează de cele mai multe ori complet automatizat şi au loc adesea în condiţii de funcţionare extreme. Aceasta necesită un grad înalt de siguranţă şi fiabilitate. De aceea, sunt indispensabile componentele de calitate superioară şi proiectate pentru o performanţă de durată. Contribuţia noastră constă în: Lagăre robuste, cu protecție la coroziune, bine etanşate şi adesea lubrifiate pe viaţă - pentru o funcţionare non-stop ireproşabilă. Soluțiile noastre de rulmenți sunt utilizate, de exemplu, în următoarele aplicații:

 • Închizător de capace pentru sticle
 • Automat de coacere a vafelor
 • Instalaţie de îmbuteliere pentru ambalaje din carton
 • Unitate de distribuţie pentru instalaţia de umplere a sticlelor PET
 • Robot de împachetat şi de paletare

Produse

Rulmenți de catalog și soluții de rulmenți personalizate

Schaeffler este un partener competent pentru producătorii de mașini de prelucrare a produselor alimentare și de ambalare de zeci de ani și este unul dintre cei mai importanți furnizori mondiali de rulmenți compleți în această industrie. Fie că este vorba de un rulment de catalog sau de o unitate modulară personalizată - în centrul dezvoltărilor noastre pentru toate produsele Schaeffler se află beneficiul dvs. Acest aspect include, de exemplu, reducerea interfețelor prin integrarea funcțională, configurația compactă, fără necesitate de întreținere, durata de viață fiabilă precum și componentele și subsistemele coordonate. Produsele noastre:

 • Rulmenţi radiali cu bile
 • Unități de carcasă
 • Role de ghidare
 • Ghidaje liniare
 • Rulmenţi de sprijin şi rotire
 • Sisteme de antrenare directă
Produse

Service

Service

Siguranţă calculată cu Bearinx

Cel mai bun produs își pierde utilitatea dacă nu este utilizat corect. De aceea, la dimensionarea şi calculul lagărelor, profitaţi de experienţa şi de cunoștințele inginerilor noştri. De exemplu, cu programul de calcul Bearinx, rulmenţii se pot analiza detaliat - până la contactul individual de rulare. În etape succesive de optimizare, se poate analiza influenţa diferiţilor parametri şi a condiţiilor periferice. Din rezultate reiese solicitarea lagărelor în diferite stări de sarcină. Programul permite o dimensionare în funcție de cazul de utilizare: prin simulare se poate stabili într-un mod rapid şi economic, construcţia optimă în funcție de cazul de utilizare, prin modificarea poziţiei, a formei de construcţie sau a dimensiunii lagărului.

Serviciul de calcul Schaeffler este completat de analize FEM, simulări sau măsurări dinamice la faţa locului.

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare