Noțiune de căutare

Starea motoarelor electrice este semnalizată în Cloud

Compania olandeză de servicii industriale SPIT Electrical Mechanics se bazează pe expertiza Schaeffler în cadrul întreținerii agregatelor clienților săi. Prin utilizarea sistemului SmartCheck de monitorizare a stării, compania trece de la măsurătorile offline în mod regulat la măsurători online continue, reducând astfel eforturile și costurile.

SPIT și Schaeffler combină cunoștințele specifice de domeniu și expertiza în domeniul monitorizării condiției bazate pe cloud. Acest lucru ne permite să avansăm în ceea ce privește dezvoltarea produselor de service în cel mai bun mod posibil.

Armin Kempkes, vicepreședinte al Condition Monitoring Industry 4.0

Conectarea la Schaeffler cloud permite companiei SPIT să acceseze toți anii de experiență a inginerilor Schaeffler în domeniul analizei rulmenților și vibrațiilor, sub forma serviciilor digitale. Serviciul digital „ConditionAnalyzer” poate fi utilizat pentru a genera diagnoze automate ale stării agregatelor. „ConditionAnalyzer” oferă analize detaliate și afișează mesaje textuale simple.

Defecțiunile mecanice ale motoarelor electrice sunt evitate în mod fiabil datorită soluției Schaeffler. Pentru compania prestatoare de servicii, colaborarea cu Schaeffler înseamnă mai puține deplasări la client și planificarea anticipată a lucrărilor de mentenanță, crescând totodată eficiența și disponibilitatea echipamentelor.

Prin serviciul digital „ConditionAnalyzer”, operatorii echipamentelor vor primi notificări sub forma unor e-mail-uri, pe care le pot vizualiza cu ușurință pe dispozitivul lor mobil.
Prin serviciul digital „ConditionAnalyzer”, operatorii echipamentelor vor primi notificări sub forma unor e-mail-uri, pe care le pot vizualiza cu ușurință pe dispozitivul lor mobil.
Mark Ent, director general SPIT
Mark Ent, Managing Director of SPIT

SPIT și Schaeffler sunt partenerii perfecți atunci când vine vorba de monitorizarea condiției bazată pe cloud, iar Schaeffler are produsele potrivite pentru a permite dezvoltările ulterioare. Know-how-ul suplimentar al companiei Schaeffler oferă o valoare adăugată reală pentru clienții noștri.

Mark Ent, director general SPIT

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare