Vânzări

Măsura tuturor lucrurilor la Grupul Schaeffler este clientul

Succesul clientului nostru îl vedem ca pe succesul propriu. Munca noastră de distribuţie şi vânzare poartă amprenta ideilor privind parteneriatului cu clienţii noştri.

Service cât de performant posibil şi aici, înainte de toate, serviciile vaste de consiliere în problemele tehnice şi comerciale stau în prim plan.

Parteneri de contact puteţi găsi oriunde pe plan mondial

Prezenţa noastră mondială, fie ea ca societate de stat, reprezentanţă naţională cu reprezentanţă tehnică, asigură legătura permanentă cu clienţii noştri şi prin aceasta şi baza pentru preluarea imediată şi transpunerea în practică a cerinţelor clienţilor.

Parteneriatul este ancorat permanent în organizare

Noţiunile de partener de inginerie şi de sistem le percepem ca o pe misiune în serviciul clienţilor. Împreună cu clienţii noştri dorim să atingem performanţe maxime. Acest lucru se oglindeşte nu în ultimul rând în organizarea internă.

Împărţirea în sectoarele Auto, Industrie şi Comerţ, precum şi după departamente suplimentare pe ramuri este răspunsul nostru la cerinţele pieţei în ceea ce priveşte rapiditate şi flexibilitate. Întrebările, informaţiile, cerinţele şi dorinţele clienţilor noştri ajung rapid şi sigur la cei care pot răspunde rapid şi cuprinzător şi pot lua deciziile necesare.

 
 

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Sunt de acord