INFORMAŢII SUPLIMENTARE

Doriţi să deveniţi furnizorul nostru autorizat?

Aici aflaţi mai multe

 
Structura de aprovizionare

Filozofia de aprovizionare

Succesul Grupului Schaeffler depinde în mare măsură de performanţa furnizorilor noştri. Departamentele noastre de achiziţii caută permanent, pe plan mondial, noi furnizori performanţi, care pot aduce contribuţii eficiente principalului obiectiv al companiei noastre, şi anume, îmbunătăţirea satisfacţiei clienţilor noştri.

Partenerii puternici ai companiei noastre se caracterizează în primul rând prin următoarele caracteristici:

Asigurarea termenului de livrare

Flexibilitatea înaltă, fiabilitatea şi competenţa în rezolvarea problemelor ţin de punctele forte ale companiei noastre.

Responsabilitate faţă de costuri

O componentă importantă la calculul costurilor noastre se bazează pe stabilirea preţurilor de către furnizorii noştri. Ne aşteptăm la transparenţă la stabilirea preţurilor.

Responsabilitate faţă de calitate

Filozofia de asigurare a calităţii se bazează pe principiile strategiei "Zero defecte" şi pe îmbunătăţirea continuă a costurilor, a calităţii, a termenelor de livrare şi a service-ului. Lucraţi cu un sistem de management al calităţii actualizat şi eficient. Pentru anumite branşe certificarea conform ISO 9001, ISO TS 16949 sau AS 9000 este premisa de bază pentru o colaborare.

Protecţia mediului

Respectarea legislaţiei şi a ordonanţelor în vigoare reprezintă un minim de cerinţe pretinse furnizorilor noştri. O certificare conform ISO 14001 şi/sau EMAS este de dorit, iar pentru anumite branşe este obligatorie.

Colaborare

Căutăm parteneri de achiziţie "serioşi", capabili să ne sprijine prin creativitate şi gândire inovativă la clădirea poziţiei noastre de lider tehnologic. În aceast context utilizăm instrumente ca analiza valorii, standardizare, reproiectare tehnică şi altele.

 

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Sunt de acord