Furnizor și subfurnizori

Suntem mândri că din poziţia de parteneri de sistem şi inginerie ne putem inspira în permanenţă clienţii cu noi idei şi produse excepţionale.

O garanţie a succesului sunt furnizorii, care îşi impun aceleaşi ţeluri. Împreună lucrăm în permanenţă la optimizarea produselor şi a modulelor noastre, acceptăm stimulări inovative, verificăm structura noastră de costuri şi asigurăm astfel împreună poziţia noastră excepţională pe piaţă.

Pentru clienţii noştri aspirăm spre servicii de vârf - alături de furnizorii noştri

Impulsul pentru aceste eforturi, pe care le punem în practică zilnic, ne este dat de orientarea noastră spre clienţi şi obiectivul de a optimiza calitatea produsului şi performanţa livrării pentru clienţii din industria de automobile. Departamentul de achiziţii internaţionale al concernului nostru are în vedere aşteptările înalte, pe care le au clienţii noştri, şi preiau responsabilitate pentru calitate deosebită la achiziţiile externe.

Parteneriat ca bază pentru o relaţie dinamică cu furnizorii noştri

Ne selectăm furnizorii conform unor criterii obiective şi inteligibile şi evaluăm performanţa de livrare în mod permanent pe baza criterilor transparente. Capacitatea de inovare a furnizorilor noştri duce la o optimizare permanentă a produsului, pentru a asigura şi a dezvolta în continuare competitivitatea noastră privind funcţionarea, calitatea şi preţul. Suntem parteneri corecţi şi performanţi ai clienţilor noştri - acest angajament îl aşteptăm şi de la partenerii noştri pe piaţa de achiziţii, care are aplicaţie pe plan global.

 
 

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Sunt de acord