Noțiune de căutare

calculul arborilor BEARINX-online

Software de calcul performant de la INA/FAG - disponibil ca și versiune online pentru clienți.
Acest serviciu este disponibil pentru clienții direcți ai Schaeffler și pentru partenerii de distribuție Schaeffler. Inclusiv universităţile pot folosi această ofertă.

calculul arborilor BEARINX-online

Instrumentele de calcul disponibile în comerț utilizează de obicei metode de calcul foarte simplificate (metodă de catalog), astfel încât rulmenții sunt considerați rigizi și izolați, în loc să fie elastici și asamblați sistemul de arbori. În consecință, situația de încărcare și deplasare a rulmenților, care rezultă din încovoierea arborelui, precum și comportamentul elastic al contactelor elementului de rulare rămân neanalizate. De asemenea distribuţia internă a sarcinii în rulment - decisivă pentru durata de viaţă a produsului - se stabileşte în majoritatea cazurilor printr-o procedură detaliată.

Cu BEARINX-online se poate determina influența încovoierii arborelui și elasticitatea contactelor de rulare pe rulmenți. La distribuția internă a sarcinii se iau în considerare datele de profil atât ale elementelor de rulare, cât și ale căilor de rulare. Pentru calculul jocului de funcționare sunt disponibili asistenți de introducere date unde se pot oferi informații despre temperaturi, toleranțe și rugozitatea inelelor și a cuzineților rulmentului. În plus, se poate efectua un calcul suplimentar al rigidității în punctul de operare.

BEARINX-online vă permite calculul sistemelor de arbori cu un singur ax.

Interfaţă comodă cu utilizatorul

Interfaţă comodă cu utilizatorul
Interfaţă comodă cu utilizatorul

În BEARINX-online se utilizează aceleași modele de calcul și algoritmi ca în versiunea completă BEARINX, deoarece ambele programe se bazează pe același cod sursă.

O interfață cu utilizatorul implementată în Java vă ajută la introducerea datelor și vă oferă, prin reprezentarea grafică a modelului, precum și a structurii arborescente cu obiecte, o imagine de ansamblu a modelului, precum și un control asupra datelor introduse.

Rulmenţi din baza de date INA/FAG
Rulmenţi din baza de date INA/FAG

Rulmenții și datele despre rulmenți din gama completă de produse Schaeffler din catalog sunt disponibile într-o bază de date integrată și pot fi transferate în model. Calculele în sine sunt făcute pe un server de calcul performant la sediul Schaeffler.

Inginerii de consiliere vă stau la dispoziție

Fișierele de proces create în BEARINX-online sunt compatibile cu versiunea completă a BEARINX, astfel încât partajarea acestor fișiere de proces facilitează comunicarea cu serviciul nostru de inginerie evitându-se astfel efortul dublu.

O documentație clară a rezultatelor în format HTML, precum şi prezentarea grafică a reacțiunilor arborilor şi distribuția internă a sarcinii rulmenților și a rulmenților cu role, precum și diagramele caracteristice pentru presiunea hertziană vă ajută să analizați mai ușor variantele de construcție.

Un sistem de asistenţă precum şi tutorialul online vă vor ajuta să exploatați întregul potenţial al BEARINX-online.

BEARINX-online vă oferă calculul detaliat al duratei de funcționare de referință modificate conform ISO TS 16281 (engleză) respectiv DIN 26281 (germană) în conformitate cu stadiul actual al tehnicii.

Intensificarea colaborării

Prin dezvoltarea BEARINX-online nu s-a avut în vedere mutarea serviciilor de consiliere şi de calcul ale Schaeffler la client. Din contră, dorim să stabilim o relaţie strânsă de colaborare cu dumneavoastră. Scopul este de a lua împreună cu dumneavoastră decizia corectă în privinţa rulmenților încă din faza de construcţie, pentru a scurta timpii de dezvoltare în cadrul companiei dumneavoastră.

Utilizare reglementată contractual

Dacă solicitați calculul arborilor BEARINX-online în secțiunea 'Autorizare', se va iniția un proces intern de luare a deciziilor la a cărui finalizare cu succes se va crea o ofertă de contract.

După semnarea contractului vom crea datele de autentificare și vă vom invita la o școlarizare de o zi la Academia Schaeffler din Herzogenaurach. Ulterior are loc activarea finală a modulului de calcul.

Taxe de introducere

Pentru pregătirea calculului arborilor BEARINX-online pe internet precum și pentru școlarizarea de o zi se aplică următoarele costuri:

  • 1 participant 1000 €
  • 2 participanți 1800 €
  • 3 participanți 2400 €
  • 4 participanți 2800 €
  • fiecare participant ulterior +200 €

Nu se percep alte taxe de licență sau de întreținere.

Pentru universități, implementarea calculului arborilor BEARINX-online este gratuită.

Limitările versiunii de client

Calculul arborilor BEARINX-online se utilizează pentru proiectarea preliminară a produselor. Serviciul de inginerie Schaeffler responsabil va fi consultat pentru proiectarea finală și selecția produselor.

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare