Noțiune de căutare

Produse de întreținere Schaeffler: Aparate de încălzire cu inducție

Aparatele de încălzire cu inducție ale seriei HEATER sunt rapide, sigure și ecologice. Randamentul ridicat permite încălzirea cu economie de energie, scurtează timpul de montaj și reduce astfel costurile de operare. Încălzirea uniformă și controlată permite obținerea unor rezultate bune constante la montaj.

Operarea dispozitivelor este intuitivă, simplă și confortabilă. Ecranul poate fi acționat ușor prin atingere. Afișarea meniului de operare este disponibilă în peste 20 de limbi. În ceea ce privește dispozitivele de încălzire inductive HEATER, pachetul livrat include un echipament de bază pentru primele aplicații. Rulmentul care urmează să fie încălzit va fi așezat fie orizontal pe șinele de sprijin fie va fi agățat pe bară. Pentru a încălzi diferite dimensiuni de rulmenți, sunt necesare diferite modele. Pentru încălzirea rulmenților sau a pieselor cu pereți groși, sunt disponibile șase dispozitive de încălzire diferite (aparate de masă și cu stativ).

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare