Noțiune de căutare

Descrierea produsului

Lubrificator automat CONCEPT8

Cantitatea corectă de lubrifiant este asigurată în mod automat pentru rulmenți de către lubrificatoare sau sistemele de lubrifiere. Aceasta previne cea mai frecventă cauză a defecțiunii rulmentului: lubrifiere insuficientă sau incorectă. Aproximativ 90% din toți rulmenții sunt lubrifiați cu unsoare. Relubrifierea cu cantitatea corectă de unsoare la intervale adecvate asigură o creștere semnificativă a duratei de funcționare a rulmenților.

Către catalogul de produse

Contact

Lubrificator automat CONCEPT1

CONCEPT1

Lubrificator automat CONCEPT1

CONCEPT1 este cel mai rentabil produs de bază pentru relubrifierea automată. Este ușor de manevrat, robust, cu certificare ATEX și este conform clasei de protecție IP68. Acest lucru îl face ideal pentru o gamă largă de aplicații și este furnizat fie preumplut cu unsoare ARCANOL de înaltă performanță Schaeffler, fie ca un dispozitiv gol care poate fi reumplut de mai multe ori cu unsoarea sau uleiul lubrifiant al clientului. Aceasta reduce deșeurile, ajută la protejarea mediului și economisește costurile de întreținere.

Lubrificator automat CONCEPT2

CONCEPT2

Lubrificator automat CONCEPT2

Acest dispozitiv de ungere este potrivit pentru lubrifierea cu cantitate minimă de unsoare sau ulei. Are două orificii de evacuare a lubrifiantului care pot fi controlate separat. Orificiile de evacuare sunt alimentate de pompe cu piston care efectuează o operație de dozare per acționare. Această operație de dozare poate fi declanșată de impulsuri interne (prin temporizatorul integrat) sau impulsuri externe (prin SPS). Cartușele de lubrifiere (unități LC) sunt disponibile cu o capacitate de 250 cm3. O interfață multifuncțională integrată asigură o sursă de energie de 24 V CC și o comunicare I/O cu sisteme de control extern. Ca alternativă, este disponibilă și o versiune a lubrificatorului alimentată cu baterii (fără interfața multifuncțională).

Lubrificator automat CONCEPT4

CONCEPT4

Lubrificator automat CONCEPT4

Acest dispozitiv de ungere este potrivit pentru lubrifierea cu cantitatea minimă de unsoare. Are patru orificii de evacuare a lubrifiantului care pot fi controlate în perechi separate. Orificiile de evacuare sunt alimentate de pompe cu piston care efectuează o operație de dozare per acționare. Această operație de dozare poate fi declanșată numai de impulsuri externe (prin intermediul SPS). Cartușele de lubrifiere (unități LC) sunt disponibile cu o capacitate de 400 cm3. O interfață multifuncțională integrată asigură o sursă de energie de 24 V CC și o comunicare I/O cu sisteme de control externe. Versiunea CONCEPT4 care poate fi personalizată oferă un potențial imens pentru clienții fabricanților de echipamente originale. În momentul stabilirii unei dimensiuni minime a lotului pentru fiecare livrare, se pot obține economii semnificative de costuri (TCO) (de exemplu, în ceea ce privește numărul/designul orificiilor de evacuare și dimensiunile cartușului. Soft integrat, dispozitiv cu cartuș de unsoare inserat, complet dezaerat (plug & play), pachete complete cu conducte de alimentare cu lubrifiant tăiate la lungime/preumplute, marcaj specific clienților și multe altele).

Lubrificator automat CONCEPT8

CONCEPT8

Lubrificator automat CONCEPT8

Acest dispozitiv de ungere este potrivit pentru lubrifierea cu cantitate minimă de unsoare sau ulei. Are maximum opt orificii de evacuare a lubrifiantului care pot fi controlate în perechi separate. Orificiile de evacuare sunt alimentate de pompe cu piston care efectuează o operație de dozare per acționare. Această operație de dozare poate fi declanșată de impulsuri interne (prin temporizatorul integrat) sau impulsuri externe (prin SPS). Cartușele de lubrifiere (unități LC) sunt disponibile cu o capacitate de 800 cm3. O interfață multifuncțională integrată asigură o sursă de energie de 24 V CC și o comunicare I/O cu sisteme de control de nivel superior.

Cartușe reîncărcabile CONCEPT pentru orice tip de unsoare

Cartușe reîncărcabile CONCEPT pentru orice tip de unsoare

Toate cartușele pentru lubrificatoarele CONCEPT sunt de asemenea disponibile sub formă de cartușe goale reîncărcabile. Acest lucru înseamnă că dispozitivele CONCEPT pot fi de asemenea utilizate folosind unsori terțe care nu fac parte din gama Arcanol. Utilizarea acestor cartușe - care pot fi reumplute de până la trei ori - ușurează impactul atât asupra mediului, cât și asupra portofelului.

Acestea pot fi reumplute cu ușurință folosind o pompă standard de gresat și un adaptor corespunzător. După umplere, cartușul este gata de utilizare și poate fi montat pe dispozitivul CONCEPT.

Centru de service

Toate informațiile esențiale despre lubrificatoarele noastre automate pot fi găsite în centrul nostru de service. Aceste informații despre service includ exemple cheie de utilizare a lubrificatoarelor automate, videoclipuri explicative, material informativ și instrucțiuni pentru instalarea și utilizarea ușoară.

Documente tehnice

Instrucțiuni de utilizare

CONCEPT1 operating instructions

BA69-01

CONCEPT2 operating instructions

BA39

BA40

CONCEPT8 operating instructions

BA36

BA37

Dacă aveți întrebări despre produsele sau serviciile noastre, vă rugăm să contactați experții Schaeffler.

Contactați-ne

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare