Noțiune de căutare

FAG Detector III

FAG Detector III este un dispozitiv de măsurat vibrații la îndemână și ușor de utilizat. Configurațiile standard preinstalate în conformitate cu DIN ISO 10816 îl transformă într-o soluție plug-and-play, punând la dispoziție primele informații semnificative despre starea maşinii, fără a fi nevoie de școlarizări sau de o configurare a sistemului, care să implice consum de timp.

Acest lucru permite, de exemplu, inspecția rapidă a ventilatoarelor, pompelor, motoarelor electrice, compresoarelor sau pompelor de vid. Utilizatorul trebuie să înceapă măsurarea doar cu câteva apăsări de taste și să aștepte până când măsurătoarea este terminată. Aparatul evaluează rezultatele măsurării și prezintă rezultatele cu simboluri auto-explicative pe afișajul dispozitivului.

Celelalte caracteristici ale sistemului sunt după cum urmează:
  • Măsurarea temperaturii fără contact
  • Înregistrarea turaţiei
  • Funcția de traseu
  • Generator de raport
Software de analiză

Pentru analize detaliate aveți la dispoziție software-ul gratuit pentru calculator, Trendline. Aici este inclus, printre altele, vizualizatorul, care oferă utilizatorului o varietate de instrumente pentru evaluarea datelor. Prin baza de date integrată de rulmenți, care include aproximativ 20.000 de rulmenți de la diferiți producători, analiza datelor măsurate va fi mai ușoară și mai eficientă. Deoarece frecvențele de deteriorare pot fi încorporate în rezultatele măsurării, este posibilă analiza simplă a daunelor.

Detectarea automată a punctelor de măsurare

Detectarea automată a punctelor de măsurare folosește tehnologia RFID pentru a identifica punctele de măsurare ale unei rute de măsurare fără erori și cu exactitate. Pe baza etichetelor RFID de pe mașini, FAG Detector III detectează punctele de măsurare. Acest lucru face ca monitorizarea mobilă a vibrațiilor și a temperaturii cu aparatul consacrat FAG Detector III să fie mai rapidă, mai ușoară și mai fiabilă. Funcționalitatea de recunoaștere automată a etichetelor nu este disponibilă pe plan mondial.

Funcția de echilibrare

Ca și o altă caracteristică, FAG Detector III dispune de o funcție de echilibrare. Pentru acest lucru este necesar kitul de echilibrare disponibil opțional. Astfel, neechilibrările nu numai că pot fi detectate, ci și eliminate. Rezultatele procesului de echilibrare vor fi și ele transferate în software-ul Trendline și vor fi evaluate acolo.

spre catalogul de produse medias

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare