Noțiune de căutare

Produse de întreținere Schaeffler: Lubrifianţi

Un factor esențial pentru performanța și durata de funcționare a unui rulment sau a unui ansamblu liniar este selectarea lubrifiantului adecvat.

Unsorile Arcanol sunt supuse unei inspecții de calitate detaliate la fiecare livrare. Calitatea fiecărui lot este clar verificabilă și poate fi urmărită. Unsorile Arcanol sunt testate în propriul laborator de analiză pe baza unor linii directoare stricte în ceea ce privește proprietățile lor chimice și fizice, asigurând astfel calitatea produsului la cel mai înalt nivel.

spre catalogul de produse medias

Fișe tehnice de siguranță

Produse de întreținere Schaeffler: Lubrifianţi

Lubrifianţi

Schaeffler examinează de zeci de ani, care tip de unsoare reprezintă soluţia cea mai potrivită pentru fiecare tip de aplicație. Unsorile de rulment Arcanol oferă condiții foarte bune pentru un comportament de funcționare favorabil al rulmenților, precum și pentru o durată de utilizare lungă și siguranța operațională înaltă a rulmentului. Gama de lubrifianți este structurată astfel încât să acopere aproape toate domeniile de aplicare. Domeniul de aplicare al unsorilor Arcanol din diferite condiții de operare și cu rulmenți de toate tipurile a fost determinat cu ajutorul metodelor și sistemelor moderne de testare.

Numai în anul 2015, Schaeffler a operat peste 50.000 de ore pe stațiile proprii de testare, FE8 și FE9. Unsorile de rulment Arcanol au proprietăți mai bune în toate domeniile spre deosebire de unsorile normale.

Din rezultatele testelor de pe standurile de probă s-a dezvoltat o gamă de unsori care poate fi împărțită în patru grupe:

 • Unsori multifuncționale:
  Unsori cu un domeniu larg de aplicare
 • Unsorii de sarcină grea:
  Unsori care sunt deosebit de solicitate în ceea ce privește capacitatea de încărcare
 • Unsori de temperaturi ridicate:
  Unsori care trebuie să reziste unor temperaturi înalte de operare
 • Unsori speciale:
  Unsori care au fost special selectate pentru un domeniu de aplicare

spre catalogul de produse medias

Produse de întreținere Schaeffler: Lubrifianți Pastă de montaj

Pastă de montaj

Pasta de montaj facilitează îmbinarea prin ajustaj forţat a inelelor de rulment și previne efectele Stick-Slip, canelurile de frecare, uzura și coroziunea prin frecare. Aceasta protejează împotriva coroziunii. Domeniul de aplicare este cuprins între -30 °C și +150 °C. Pasta este rezistentă la apă, vapori de apă și multe substanțe alcaline și acide.

spre catalogul de produse medias

Produse de întreținere Schaeffler: Lubrifianți Ulei de protecție împotriva coroziunii

Ulei de protecție împotriva coroziunii

Acest ulei protejează rulmenții dezambalaţi. Chiar si alte suprafețe metalice goale, cum ar fi pe dispozitive și mașini, pot fi protejate împotriva coroziunii pe termen lung în cazul rulmenților din interior.

În mod normal, nu este nevoie să se spele uleiul de protecție la coroziune din rulmenți. Se comportă neutru cu toate unsorile și uleiurile de rulmenți disponibile în comerț. Uleiul poate fi îndepărtat cu solvenți alcalini sau cu detergenți neutri.

spre catalogul de produse medias

Dongfang Electric Corporation (DEC) economisește aproximativ 1 milion de euro pe fiecare staționare evitată cu rulmenți ai arborilor principali lubrifiați optim.

Povestea de succes a clienților

Schaeffler Arcanol LOAD1000 permite unui producător important de cupru din Cupru să economisească în fiecare an câteva tone de unsoare utilizate în rolele de măcinare cu presiune înaltă.

Povestea de succes a clienților

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare