Noțiune de căutare

Produse de întreținere Schaeffler: Măsurare și verificare

Cu ajutorul calibrelor de interstiţii și al dispozitivelor de măsură se poate controla execuţia locașurilor de rulmenți și montajul rulmenților.

Produse de întreținere Schaeffler: Măsurare și verificare, calibre de interstiţii

Calibre de interstiţii

Calibrele de interstiţii FEELER GAUGE se utilizează pentru a determina jocul radial de rulment, în special atunci când se montează pe locașuri conice de arbori și pe bucşe de strângere şi de extracţie.

Produse de întreținere Schaeffler: Măsurare și verificare, dispozitive de măsurat conicitatea

Dispozitive de măsurat conicitatea

Cu aceste dispozitive de măsură se verifică locașurile de rulmenți conice, în cadrul producției. Acest lucru este necesar pentru ca suprafețele de ajustaj ale rulmentului și ale locașului de rulment să corespundă bine. Există instrumente de măsurare pentru diferite unghiuri conice.

Produse de întreținere Schaeffler: Măsurare și verificare, pasametre

Pasametre

Cu ajutorul pasametrelor SNAP GAUGE se poate verifica diametrul pieselor cilindrice direct la mașina-unealtă. Pasametrul se utilizează și pentru setarea dispozitivului de măsurat diametrul cercului înfăşurător MGI21.

Pasametrul funcționează ca și dispozitiv de măsură comparativ. Se setează cu șaibe dimensionale. Apoi se poate determina abaterea de la dimensiunea setată.

Produse de întreținere Schaeffler: Măsurare și verificare, dispozitive de măsurat diametrul cercului înfăşurător

Dispozitive de măsurat diametrul cercului înfăşurător

Cu ajutorul dispozitivelor de măsurat diametrul cercului înfăşurător se poate seta jocul radial sau prestrângerea rulmenților cu role cilindrice.

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare