Noțiune de căutare

Produse de întreținere Schaeffler: Piulițe hidraulice

Cu uneltele hidraulice se pot aplica forțe mari. Prin urmare, aceste instrumente sunt deosebit de potrivite pentru instalarea și demontarea rulmenților mari sau a pieselor cu alezaj conic. Ca instrument de montaj se folosesc aceste piulițe hidraulice. Pentru generarea presiunii se pot utiliza pompe de mână.

Piulițele hidraulice HYDNUT sunt utilizate pentru presarea componentelor cu alezaj conic pe locașul conic al acestora. Presele sunt utilizate în principal atunci când alte mijloace, cum ar fi piulițele arborelui sau șuruburile de presiune, nu mai pot genera forțele de presiune necesare.

Principalele aplicații sunt:
  • Montarea și demontarea rulmenților cu alezaj conic. Rulmenții pot fi montaţi direct pe un arbore conic, pe o bucşă de strângere sau pe o bucşă de extracţie. Piulița hidraulică poate fi de asemenea folosită pentru demontarea bucşelor de extracţie şi de strângere.
  • Montarea și demontarea componentelor cum ar fi cuplajele, roțile dințate și elicele de navă

spre catalogul de produse medias

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare