Noțiune de căutare

SmartCheck

SmartCheck de la Schaeffler este un sistem de măsurare online compact, inovator și modular pentru monitorizarea descentralizată permanentă a maşinilor și a parametrilor de proces. Permite utilizarea pe agregate, pentru care o asemenea monitorizare era prea costisitoare.

SmartCheck este potrivit, spre exemplu, pentru detectarea din timp a daunelor de rulmenți, a neechilibrărilor și a erorilor de aliniere, care pot să apară la:

  • Motoare electrice și antrenări mecanice
  • Pompe de vid și de lichid
  • Ventilatoare și suflante
  • Transmisii și compresoare
  • Fusuri și maşini-unelte

spre catalogul de produse medias

alte publicații

Contact

Patru motive majore pentru SmartCheck

Mai multă siguranță

Cu SmartCheck starea mașinilor dvs. este constant monitorizată. Aveți totul sub control! Oricând.

Mai multă profitabilitate

Cu SmartCheck beneficiați de utilizarea maximă a mașinii cu costuri minime ale ciclului de viață.

Mai multă flexibilitate

SmartCheck poate fi transferat și poate fi extins cu ușurință la mai multe sisteme fără a schimba tehnologia.

Mai multă transparență

Cu SmartCheck beneficiați de o prezentare și evaluare transparentă a stării mașinii dvs.

SmartCheck de la Schaeffler

Preconfigurat și personalizabil!

Pe de o parte, sistemul poate fi adaptat individual iar pe de altă parte poate fi extins prin intermediul senzorilor. Sunt disponibile presetări de parametri predefinite pentru monitorizare. În cazul utilizării presetărilor de parametri, se poate accesa baza de date de rulmenți integrată. Cu ajutorul asistenților, presetările pot fi adaptate cu ușurință la sarcinile specifice de monitorizare.

La cererea clientului, Grupul Schaeffler completează alte presetări de parametri specifice utilizatorului și le pune la dispoziția utilizatorului.

Precis și extensibil într-un mod flexibil!

Folosiți serviciul nostru complet pentru diagnoza mașinii dvs. Oferim un serviciu complet: consultanță, punere în funcțiune, serviciu la distanță, Training-uri, soluții de rulmenți, și multe altele

SmartCheck de la Schaeffler
Schaeffler SmartCheck pentru Industria 4.0

Conectare la Industria 4.0 prin Condition Monitoring

Cu senzori inteligenți și rulmenți, se pot înregistra și pune la dispoziția sistemului de comandă valorile caracteristice importante ale unei mașini sau ale unui sistem. O monitorizare independentă a mașinii face posibilă automatizarea proceselor și recunoașterea timpurie a abaterilor de la starea nominală.

Cu Condition Monitoring beneficiați de monitorizarea permanentă a stării mașinilor și sistemelor. În calitate de operator veți primi încontinuu informații dacă sistemul dvs. funcționează optim.

Soluții pentru Industria 4.0 utilizate în aplicațiile industriale

Centru de service

În centrul nostru de service vă oferim toate informațiile și răspunsurile importante la întrebările dvs. cu privire la SmartCheck. Informațiile noastre de servicii includ cele mai importante exemple de utilizare ale SmartCheck în operare, filme explicative, materiale informaționale și instrucțiuni pentru instalarea și operarea ușoară.

Informații generale

Foi de referință

Prezentare generală a tuturor referințelor Schaeffler pentru SmartCheck

Sisteme demo SmartCheck

SmartCheck este un produs partener e-F@ctory

În cadrul e-F@ctory Alliance, Mitsubishi Electric Europe colaborează cu companii partenere care sunt recunoscute ca fiind lideri de tehnologie și de piață în domeniile lor de activitate. În colaborare cu Schaeffler, Mitsubishi Electric oferă o abordare holistică pentru evaluarea stării unui sistem prin SmartCheck.

Deoarece dispozitivul poate monitoriza parametrii clasici și în funcție de vibrații, acesta oferă deja numeroase opțiuni care au devenit indispensabile în monitorizarea mașinii viitorului. Acest lucru duce la o creștere optimizată a valorii în toate domeniile.

Datele pot fi transmise automat către mai multe straturi de informații prin intermediul platformei iQ și ethernet. În colaborare cu Schaeffler, Mitsubishi Electric oferă o abordare holistică pentru evaluarea stării unui sistem. Datele pot fi transmise automat către mai multe straturi de informații prin intermediul platformei iQ și ethernet.

SmartCheck pe drumul către Industria 4.0

Ca și partener al Mitsubishi Electric Europe în e-F@ctory Alliance, Schaeffler face un pas de pionierat către Industria 4.0. Rolul principal îi revine lui SmartCheck. Senzorul compact de vibrații și-a dovedit valoarea de la lansarea de produs din 2011 și de atunci a fost dezvoltat încontinuu.

Între timp, SmartCheck este una dintre singurele soluții de pe piață care poate fi folosită ca și un dispozitiv de monitorizare individual pentru agregate mai mici, redundante sau pentru concepte integrate, cum ar fi monitorizarea completă. Cu ajutorul e-F@ctory Alliance de la Mitsubishi Electric Europe, Schaeffler a găsit un partener care, pe de o parte, oferă acces la controale de automatizare și sisteme de control al proceselor și, pe de altă parte, urmărește aceleași obiective pentru client ca și Schaeffler: reducerea costurilor generale de producție și întreținere și creșterea productivității.

În cadrul e-F@ctory Alliance, Mitsubishi Electric Europe colaborează cu companii partenere care sunt recunoscute ca fiind lideri de tehnologie și de piață în domeniile lor de activitate. Împreună oferă mereu clienților lor cea mai bună soluție completă posibilă pentru proiectul respectiv de automatizare.

e-F@ctory Alliance

Schaeffler SmartCheck este produs partener e-F@ctory

SmartCheck este un partener al portalului de date EPLAN

Portalul de date EPLAN este o platformă de date integrată, bazată pe web, pentru furnizarea de date actualizate ale dispozitivelor de la producătorii de componente lideri pe piață pentru utilizarea directă în proiectare cu soluții software EPLAN.

Aflați mai multe

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare