Noțiune de căutare

Montaj și demontare

Experții de servicii industriale Schaeffler oferă servicii de montaj pentru rulmenți din toate sectoarele industriale. Pentru toate sectoarele industriale vă punem la dispoziție cunoștințe detaliate și multă experiență.

Tehnicienii din domeniul serviciilor industriale sunt profesioniști calificaţi care ajută în mod fiabil, rapid și competent. Serviciile vă vor fi furnizate la sediul dvs. sau în atelierul de la Schaeffler.

Experții de servicii industriale de la Schaeffler oferă servicii competente de montaj și demontare pentru rulmenți, executate de către profesioniști calificaţi care dispun de cunoștințe aprofundate și de mulți ani de experiență în toate domeniile și aplicațiile. Serviciile vor fi furnizate în mod fiabil și rapid în toată lumea, la sediul clientului sau în atelierul Schaeffler.

Serviciu de montare și demontare

Experții de servicii industriale Schaeffler oferă servicii de montare și de demontare pentru rulmenți din toate sectoarele industriale. Pentru toate sectoarele industriale vă punem la dispoziție cunoștințe detaliate și multă experiență.

Experții din domeniul serviciilor industriale sunt profesioniști calificaţi care ajută în mod fiabil, rapid și competent. Serviciile vă vor fi furnizate în toată lumea, la sediul dvs. sau în atelierele Schaeffler.

Serviciu de montare și de demontare de la Schaeffler
Oferte de serviciu de montaj și demontare: Mentenanța și calibrarea uneltelor

Mentenanța și calibrarea uneltelor

În cazul unei erori de montaj, durata de viață a unui rulment va fi adesea semnificativ redusă. Dacă la montajul rulmenților se utilizează dispozitive de măsură, durata de viață a rulmentului depinde direct de precizia de măsurare.

Dispozitivele de măsură sensibile, cum ar fi dispozitivele de măsurat diametrul cercului înfăşurător sau dispozitivele de aliniere, precum și unele unelte, trebuie să fie întreținute și calibrate la intervale regulate. Aceasta asigură o calitate înaltă constantă a echipamentului de lucru și, de asemenea, prelungește durata de viață. Dispozitivele sunt verificate de către experți de service de la Schaeffler, iar în caz de nevoie vor fi reparate, întreținute și ulterior recalibrate. Utilizarea fără probleme va fi confirmată de un certificat. În caz de nevoie și în funcție de disponibilitate, se poate pune la dispoziție un dispozitiv închiriat adecvat.

Închirieri de dispozitive

Clienții care au nevoie doar ocazional de instrumente speciale de montaj și de demontare sau dispozitive de măsură, le pot împrumuta de la Schaeffler săptămânal contra cost.

Schaeffler împrumută:
  • Dispozitive de măsurat diametrul cercului înfăşurător
  • Piulițe hidraulice
  • Seturi de pompe de mână
  • Aparate de încălzire

Dispozitivele vor fi verificate de către experții Schaeffler după fiecare utilizare și, dacă este necesar, reparate.

Oferte de serviciu de montaj și demontare: Închirieri de dispozitive
Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare