Noțiune de căutare

Servicii digitale

Datorită Analytics, conectarea semnificativă a datelor din produse și procese va genera informații valoroase. Acestea pot fi utilizate pentru a crește eficiența proceselor industriale și pentru servicii inovatoare, bazate pe date.

Analiza datelor și simulare: Big Data crește productivitatea

Serviciile digitale Schaeffler sunt ușor accesibile și sporesc disponibilitatea maşinilor şi echipamentelor. Dacă până acum operatorii de instalații și tehnicienii de întreținere erau nevoiți să extragă informații din mai multe sisteme individuale și să le analizeze într-un mod elaborat, azi Schaeffler oferă o platformă pentru gruparea, evaluarea și interpretarea acestor date. Pe baza analizei datelor, se pot face declarații despre dezvoltarea viitoare a maşinilor și se pot lua în mod proactiv măsurile de gestionare necesare.

Monitorizare online

Experții Schaeffler monitorizează starea a mii de mașini și sisteme. Structurile Big Data vor fi transmise centrului de operații și acolo vor fi procesate în cloud-ul Schaeffler. Analiza, predicția și optimizarea se fac folosind noi algoritmi și metode cognitive. Anomaliile și necesităţile de acțiune sunt evidențiate, iar măsurile vor fi luate în consecință.

Monitorizare la distanță a mașinilor și a instalațiilor
Monitorizare la distanță a mașinilor și a instalațiilor

Aplicații de servicii Schaeffler

Diverse aplicații de la Schaeffler sprijină rețeaua digitală de produse și servicii. Acestea ajută la colectarea datelor și la afișarea și evaluarea stărilor de la mașini. O prezentare a tuturor aplicațiilor Schaeffler puteți găsi pe pagina de web a concernului.

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare