Noțiune de căutare

Prelucrarea și ambalarea alimentelor

Schaeffler bearing solutions can be used in all types of packaging machines, filling lines, automatic baking ovens, and other food and packaging industry machines. Soluțiile pentru rulmenți Schaeffler pot fi utilizate în toate tipurile de mașini de ambalat, linii de umplere, cuptoare automate și alte mașini din industria alimentară și de ambalare.

Gama extinsă de produse standard din catalog se extinde de la rulmenti cu ace, role de ghidare cu sau fara bolt filetat precum și o gamă foarte largă de tipuri de rulmenți cu bile. Produsele Schaeffler sunt potrivite în mod ideal cerințelor specifice sectorului: protecția anticorozivă continuă a rulmenților și unsori conforme NFS / FDA înseamnă că îndeplinesc cerința de igienă specială, de exemplu. Rulmenții lubrifiați pe viață asigură, de asemenea, fiabilitatea operațională și maximizează durata de viață a mașinilor chiar și în cele mai dificile condiții de funcționare.

Gama de ghidaje liniare Schaeffler oferă de asemenea o gamă largă de soluții specifice aplicației: sisteme de ghidare Monorail, sisteme de ghidare pentru arbori, sisteme cu role de ghidare, module liniare pentru automatizare, mesele liniare de precizie gata de instalare și unități liniare antrenate și sisteme de axe sunt câteva exemple. Acest lucru permite ca Schaeffler să acopere perfect toate locurile în care sunt utilizați rulmenții din mașinile de ambalat și pregătit alimente.

Aplicații

Transferul rotii stea intr-un model de suflare intins (aici nu stiu cum ar suna mai bine)
Transferul rotii stea intr-un model de suflare intins (aici nu stiu cum ar suna mai bine)

Siguranță și fiabilitate în condiții extreme de funcționare

Fabricarea și ambalarea produselor alimentare sunt supuse unor standarde de calitate foarte ridicate și trebuie efectuate cu eficiență ridicată, adică cu cicluri de timp extrem de scurte. Datorită vitezelor de transport foarte mari și a ratelor de accelerație implicate, secvențele de mișcare de înaltă precizie sunt indispensabile. În plus, toate elementele mașinii trebuie să reziste la funcționare 24 de ore pe zi, șapte zile pe săptămână. Contribuția noastră: rulmenți cu role robusti cu protecție anticorozivă, o gamă largă de soluții de etanșare. Soluțiile noastre de rulmenți sunt utilizate în următoarele aplicații, de exemplu:

 • Mașini de etanșare sticle / cutii
 • Prese de perforare și pliere
 • Cuptoare industriale / continue
 • Roți stea pentru distribuție și transport
 • Mașini de porționat și amestecat
 • Paletizatori

Produse

Rulmenți de catalog și soluții de rulmenți personalizate

De zeci de ani, Schaeffler a fost un partener expert de top pentru producătorii de mașini alimentare și de ambalare și este unul dintre cei mai importanți furnizori mondiali de soluții complete pentru rulmenți din acest sector. Fie că sunt rulmenți de catalog sau unități care sunt personalizate pentru aplicații - beneficiul dvs. este prioritatea maximă în dezvoltarea fiecărui produs Schaeffler. Aceasta include reducerea numărului de interfețe prin integrare funcțională, libertatea de la întreținere, durata de funcționare fiabilă și componente și subsisteme perfect potrivite, de exemplu. Creșterem performanța mașinilor și facilităților dvs. prin utilizarea:

 • Rulmenților radiali cu bile
 • Sisteme de ghidaje liniare
 • Role de ghidare
 • Soluții pentru industria 4.0
 • Unități de carcase
 • Unități de acționare
Rulmenți radiali cu bile pentru industria alimentară
Rulmenți radiali cu bile pentru industria alimentară

Produse noi

Rulmenți radiali cu bile pentru industria alimentară
Rulmenți radiali cu bile pentru industria alimentară

Program alimentar

Rulmenți radiali cu bile pentru industria alimentară

Rulmenții cu bile cu căi de rulare adânci Schaeffler pentru industria alimentară sunt fabricați din oțeluri pentru rulmenți cu role aliate cu crom și molibden, rezistente la coroziune. Etanșarea de tip RSR cu contact cu o singură buză reprezintă caracteristicile optime de etanșare și frecare. Unsoarea lubrifiantă utilizată în acești rulmenți radiali cu are autorizația NSF categoria H1, îndeplinește cerințele FDA21 CFR 178.3570 și este atât halal, cât și kosher.

Materialele au fost supuse testării prin pulverizare cu sare și testate pentru rezistența la o gamă de agenți de curățare diferiți (consultați TPI261 pentru concentrațiile testate). Acești rulmenți radiali cu bile pot fi furnizați și la cerere ca rulmenți hibrizi cu elemente de rostogolire ceramice și / sau cu lubrifiant uscat LUBTECT, care are aprobarea H1.

Publicații cu informații suplimentare

Service

Analiza rulmenților cu programul de calcul BEARINX
Analiza rulmenților cu programul de calcul BEARINX

Siguranță calculată cu BEARINX

Chiar și cel mai bun produs nu este bun dacă este utilizat incorect. Cu atât mai mult motive pentru a beneficia de experiența și expertiza inginerilor noștri în proiectarea și calculul rulmenților. De exemplu, rulmenții cu role pot fi analizați în detaliu utilizând programul de calcul BEARINX - până la fiecare contact individual de rulare. Impactul parametrilor relevanți și al condițiilor de mediu asupra suportului rulmentului este determinat prin etape de optimizare incrementală. În acest fel, programul face posibilă dimensionarea bazată pe aplicație. În simulare, este posibil să se determine rapid și bine din punct de vedere economic cel mai bun design pentru aplicație prin schimbarea poziției, tipului și a marimii.

Serviciul de calcul al Schaeffler este completat de simulări dinamice și analize FEM. De exemplu, toleranțele arborelui și carcasei și chiar rigiditatea carcasei pot fi luate în considerare în simulare. Dacă o mașină existentă necesită optimizare, echipele specializate vor efectua măsurători la fața locului la mașină. Inginerii noștri vor dezvolta apoi soluții posibile cu dvs. pe baza rezultatelor măsurătorilor și a analizelor ulterioare.

Contact

Doriți să discutați cu noi despre un anumit proiect sau să obțineți mai multe informații despre soluțiile noastre din acest sector?

Nu ezitați să ne contactați - unul dintre experții noștri vă va contacta cât mai curând posibil.

Contact

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare