Noțiune de căutare

Mașini speciale

Linie de asamblare foarte flexibilă

Linie de asamblare flexibilă și scalabilă
Linie de asamblare flexibilă și scalabilă

Departamentul dedicat Mașinilor Speciale Schaeffler oferă facilități parțial automatizate care pot fi adaptate pentru a îndeplini cerințele specifice clientului în ceea ce privește capacitatea, datorită unui grad ridicat de modularitate și scalabilitate.

Îmbunătățire continuă

Împreună cu clienții noștri, analizăm continuu procesele și conceptele existente, identificăm potențialul de optimizare și îmbunătățim astfel competitivitatea lor pe termen lung.

Fabricarea diferitelor tipuri de transmisie pe o singură mașină

Datorită combinației de ansambluri compacte și module de inspecție, diferite tipuri de transmisie pot fi fabricate în regim mixt pe o singură mașină. Proiectarea mașinilor noastre se bazează pe principiile lean ce permit desfășurarea eficientă a personalului și timpi scurți de configurare. În plus, suporturile inovatoare ale pieselor de prelucrat permit schimbarea poziției componentelor transportate pe toate planurile de lucru. Astfel putem asigura poziționarea optimă a piesei de prelucrat pentru procesele lean (de îmbunătățire continuă).

Ansamblul cutiei de viteze pe un sistem de transfer flexibil al piesei de prelucrat
Ansamblul cutiei de viteze pe un sistem de transfer flexibil al piesei de prelucrat
Cutie de viteze pregătită pentru inspecția EOL
Cutie de viteze pregătită pentru inspecția EOL

Inspecții de înaltă performanță pentru sistemele de transmisie a punții electrice

Acest sistem de inspecție complet automat efectuează mai multe sarcini. Sarcina principală este aceea de a efectua inspecții asupra funcției sistemului de transmisie, proprietăților acustice, cuplării tracțiunii și blocării la parcare. În plus, nivelul de eficiență al fiecărei transmisii este determinat în teste de performanță individuale.

Transmisia este umplută automat cu ulei, golită după procesul de inspecție, iar cantitatea reziduală de ulei este determinată pentru a simula condițiile reale ale aplicației individuale. Pretensionarea și jocurile lagărelor transmisiei sunt, de asemenea, ajustate individual pentru tipul de produs relevant.

Puncte de interes

Soluția de proiectare cu vibrații reduse și comportamentul de amortizare a cadrului din beton special permit efectuarea unor teste acustice extrem de precise cu o acuratețe ridicată. Integrarea compensării temperaturii permite, de asemenea, măsurători precise ale nivelului de eficiență. Gestionarea eficientă a energiei a sistemului este asigurată prin recuperarea internă a energiei electrice.

Tehnologii de producție de ultimă oră pentru mobilitatea electrică

Această instalație de producție pentru sisteme complexe de acționare electromecanică permite asamblarea și inspecția fiabilă a modulelor hibride la o calitate remarcabilă. Linia combină procese complet automatizate provocatoare din punct de vedere tehnologic, cum ar fi magnetizarea magneților rotorului, compensarea multidimensională a dezechilibrului și testarea funcțională a întregii game de performanță cu stații de lucru manuale optimizate ergonomic.

Inovația este cea care ne îndeamnă să continuăm

Ne străduim continuu să ne îmbunătățim, să ne optimizăm sistemele de producție și să dezvoltăm noi tehnologii. Valorificăm sinergiile printr-o strânsă cooperare cu partenerii noștri, diverse universități și institute de cercetare din întreaga lume, pentru a găsi aplicația potrivită cerințelor dumneavoastră de producție.

Testarea manuală a scurgerilor din modulele hibride
Testarea manuală a scurgerilor din modulele hibride
ASTRAIOS este una dintre cele mai moderne și mai puternice platforme de testare pentru rulmenți de dimensiuni mari din lume.
ASTRAIOS este una dintre cele mai moderne și mai puternice platforme de testare pentru rulmenți de dimensiuni mari din lume.

Stand-ul de testare pentru rulmenții de mari dimensiuni ASTRAIOS

Schaeffler a dezvoltat platforma de testare a rulmenților de dimensiuni mari ASTRAIOS, pe care pot fi încercați rulmenți cu o greutate de până la 15 tone și cu diametre exterioare de până la 3,5 metri. Cu simularea realistă a forței și a momentului, ASTRAIOS oferă rezultate valoroase din 2011, care sunt utilizate pentru noua dezvoltare a soluțiilor de rulmenți și pentru optimizarea modelelor de simulare și calcul.

Acest lucru duce la o mai bună înțelegere a sistemului general, a factorilor de influență și a interacțiunilor. Schaeffler aduce astfel o contribuție majoră la scurtarea timpilor de dezvoltare a turbinelor eoliene, precum și la îmbunătățirea fiabilității procesului de proiectare și la creșterea rentabilității și siguranței acestor turbine pentru clienți.

Eficiență maximă

Nivel dinamic extrem de ridicat datorită unui sistem de transfer al suportului de piese acționat direct
Nivel dinamic extrem de ridicat datorită unui sistem de transfer al suportului de piese acționat direct

Cu cea mai recentă generație de instalații de producție pentru rulmenți de înaltă precizie sensibili la zgomot, am integrat procesele de asamblare cu ciclu scurt ale unei linii de asamblare cu inspecțiile care necesită mult timp într-o linie combinată de asamblare și inspecție. Acest lucru permite minimizarea numărului măsurilor de gestionare, eliminarea stocurilor între procese și reducerea timpilor de configurare pentru dimensiuni mici.

Acest lucru este posibil prin utilizarea țintită a unui sistem de transfer flexibil, extrem de dinamic, cu scurgere liberă, care asigură timpi de transfer scurți pentru o ieșire de înaltă calitate a sistemului. Procesele relevante pentru timpul ciclului sunt, de asemenea, înmulțite într-o manieră simplă și economisitoare de spațiu.

Deschiderea unui teren nou

Oferim clienților noștri asistență directă la fața locului la nivel mondial în analiza potențialului lor de automatizare. Ca integrator de sistem, concepem și implementăm soluții de aplicații pentru colaborarea om-robot (HRC) - de la planificare, dezvoltare și realizare până la certificarea CE finală.

Portofoliul nostru de produse variază de la aplicații lean de preluare și plasare la procese de asamblare extrem de complexe, controlate prin forță, folosind cobots (roboți colaborativi).

Cobots

Prin utilizarea cobotilor, putem proiecta procese de producție rentabile și flexibile pentru clienții noștri. Cobotii sunt o soluție ușor de utilizat, care poate fi integrată rapid în producție și scutește direct angajații de activități repetitive și extenuante.

Echipare de proces rentabilă prin intermediul unui robot colaborativ
Echipare de proces rentabilă prin intermediul unui robot colaborativ

Cel mai înalt nivel de experiență în materie de alimentare, transport și tamponare

Sistem de alimentare de înaltă performanță pentru plăcile cu lanț
Sistem de alimentare de înaltă performanță pentru plăcile cu lanț

Tehnologia de gestionare este un alt element de bază al portofoliului nostru de produse. Oferim clienților noștri cel mai înalt nivel de experiență în tehnologie pentru alimentarea, transportul și tamponarea pieselor fabricate. Sistemele noastre de alimentare pot fi utilizate pentru a furniza mașinile de asamblare dezvoltate de noi, precum și diferite tipuri de centre de prelucrare din întregul lanț de valoare adăugată al unei componente.

Oferim sisteme de alimentare care se potrivesc în mod optim cu cerințele de producție ale clienților noștri:

  • Transportoare vibrante cu scule interschimbabile pentru o gamă largă de piese
  • Sisteme de sortare liniare pentru sarcini de alimentare care implică contururi mici și cerințe de cantitate medie
  • Transportoare centrifuge cu o capacitate de transport de până la 1.400 de piese pe minut

Sisteme modulare de rectificare

Prelucrarea rulmenților cu un ax vertical
Prelucrarea rulmenților cu un ax vertical

Indiferent dacă sunt utilizate în producția de volum sau pentru prelucrarea unor cantități mai mici, mașinile noastre de rectificat și rectificat vertical sunt niște sisteme complete, compacte, modulare.

Stabilim un nou standard atunci când vine vorba de fabricarea pieselor de prelucrare de înaltă precizie în cel mai scurt timp de ciclu posibil, cu aceste sisteme de mașini special dezvoltate, care asigură o prelucrare fiabilă a pieselor mici și mijlocii. Gradul ridicat de automatizare a centrelor noastre de prelucrare facilitează proiectarea liniilor de producție suport. Operatorii de mașini beneficiază, de asemenea, de o operare intuitivă și prietenoasă a sistemelor noastre.

Precizie ridicată pentru cerințe exigente

De peste 60 de ani dezvoltăm și producem cu succes în centre de prelucrare de înaltă precizie pentru o gamă variată de cerințe ale clienților. Continuăm această poveste de succes cu seria noastră de mașini de rectificat și de rectificat vertical, care oferă o precizie impresionantă.

Întrebări?

Indiferent dacă este vorba de o producție flexibilă de volum mic sau de o mașină cu randament ridicat, manuală sau complet automată - vom găsi soluția potrivită pentru dvs. Contactați-ne doar pentru a vedea ce putem face pentru dvs.

Contactați-ne

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare