Noțiune de căutare

Cariera ta. Viitorul nostru.

Lumea noastră este în mișcare, cu un ritm rapid, fiind într-o schimbare continuă. Oricine dorește să contribuie la modelarea acestei schimbări trebuie să ia în considerare ziua de mâine, aici și acum. Vrem să jucăm un rol activ în viitor, aducând astfel o contribuție ca furnizor auto și industrial la transformarea lumii într-un loc mai curat, mai sigur și mai inteligent. Angajații noștri sunt cea mai valoroasă resursă a nostră. Ei contribuie semnificativ la implementarea strategiei noastre. Fiecare în felul său. Alătură-te!

Căutare de locuri de muncă

Aplicați acum și deveniți parte a echipei Schaeffler.

Ofertele noastre de locuri de muncă

De ce Schaeffler?

Why join Schaeffler

De ce Schaeffler?

Grupul Schaeffler dezvoltă și produce piese si mecanisme de precizie pentru tot ce este în mișcare - în mașini, echipamente și vehicule, precum și în domeniul aviației și aplicații aerospațiale.

Fiind o companie orientată spre viitor, Grupul Schaeffler a investit sume semnificative în cercetare și dezvoltare, cel mai recent în noile centre R&D din Asia și America de Nord, dar si in cel din Romania. Aproximativ 6.000 de angajați lucrează la noi produse și tehnologii în mai mult de 40 de centre de cercetare și dezvoltare din toată lumea. Deținem dreptul pentru mai mult de 16.000 de brevete și cereri de brevete. Suntem caracterizați prin inginerie creativa si soluții neconvenționale. Alți factori de succes sunt: înaltul nivel de calitate, dezvoltarea angajaților, protecția mediului și dezvoltarea susținută si orientată pe termen lung a companiei.

Povesti de succes

Politica HR

Pachet beneficii

Startul dvs. în carieră

Ești în căutare de noi provocări?

Probabil că acum ești în momentul în care trebuie să iei o decizie importantă pentru viitorul tau, așadar fie că ești elev, student sau ai nevoie de o provocare care să te ajute în dezvoltarea ta profesională, Schaeffler Romania vine cu o serie de oportunități de neratat:

Oportunităţi pentru elevi

Oportunităţi pentru studenţi şi absolvenţi

Privire de ansamblu

Dezvoltare profesională

Doriți să lucrați într-o echipă cu tradiție și să aveți succes pe termen lung?

Atunci ați nimerit bine. Schaeffler vă oferă un loc de muncă sigur, cu oportunități de dezvoltare numeroase precum: cursuri in Academia Schaeffler, cursuri de perfecționare in Germania, reconversie profesionala si multe alte beneficii.

Oportunități de dezvoltare

Academia Schaeffler

Angajații noștri

La noi, abilitățile și angajamentul dvs. decid cât de mult vă puteți dezvolta profesional - și pe plan internațional. Acest lucru vă permite o multitudine de perspective pentru carieră în cele mai diverse funcții. Pentru a vă familiariza mai bine cu universul de muncă la Schaeffler, angajații vă prezintă cum decurge o zi de lucru pentru ei.

Vă invităm să ne cunoașteți!

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare