Noțiune de căutare

Angajații noștri. Motorul succesului nostru.

Noi realizăm mobilitatea pentru mâine

Aproximativ 92.000 angajaţi în peste 170 unităţi de producţie şi sucursale de distribuţie internaţionale au grijă ca lumea noastră să rămână în mişcare.

"O companie este atât de bună pe cât sunt şi angajaţii săi" - după acest moto se ghidează consecvent Grupul Schaeffler. Compania uneşte o orientare strategică de durată cu cele mai moderne metode de management şi locuri de muncă atractive. Creativitate, rapiditate şi o înaltă dedicaţie personală pentru performanţă a angajaţilor sunt garanţia avantajului nostru competitiv. Formarea profesională permanentă îşi pune amprenta asupra dezvoltării personale. Pe plan intern şi prin transfer la alte mărci ale Grupului Schaefller se oferă multiple posibilităţi de dezvoltare profesională şi de construire a carierei.

Oferte locuri de muncă

Căutați locul de muncă ideal?

Fie că tocmai absolviți școala, fie că sunteți încă student sau veniți cu experiență în câmpul muncii: avem oferte de posturi vacante și specializare în multe domenii și în multe funcții. Alegeți:

Europa și Asia/Pacific - căutare de locuri de muncă clasice

Europa și Asia/Pacific - căutare de locuri de muncă mobile

America de Nord

America de Sud

Why join Schaeffler

Why join Schaeffler

Why join Schaeffler

Grupul Schaeffler dezvoltă și produce piese si mecanisme de precizie pentru tot ce este în mișcare - în mașini, echipamente și vehicule, precum și în domeniul aviației și aplicații aerospațiale.

Fiind o companie orientată spre viitor, Grupul Schaeffler a investit sume semnificative în cercetare și dezvoltare, cel mai recent în noile centre R&D din Asia și America de Nord, dar si in cel din Romania. Aproximativ 6.000 de angajați lucrează la noi produse și tehnologii în mai mult de 40 de centre de cercetare și dezvoltare din toată lumea. Deținem dreptul pentru mai mult de 16.000 de brevete și cereri de brevete. Suntem caracterizați prin inginerie creativa si soluții neconvenționale. Alți factori de succes sunt: înaltul nivel de calitate, dezvoltarea angajaților, protecția mediului și dezvoltarea susținută si orientată pe termen lung a companiei.

Povesti de succes

Politica HR

Pachet beneficii

Startul dvs. în carieră

Sunteți în căutare de noi provocări?

La noi, abilitățile și angajamentul dvs. decid cât de mult vă puteți dezvolta profesional, cât și pe plan internațional. Acest lucru vă permite o multitudine de perspective pentru carieră în cele mai diverse funcții.

Oportunităţi pentru elevi

Oportunităţi pentru studenţi şi absolvenţi

Privire de ansamblu

Dezvoltare profesională

Doriți să lucrați într-o echipă cu angajament, să aveți succes și să vă asumați răspunderi?

Atunci ați nimerit bine la noi. Schaeffler vă oferă un loc de muncă sigur, tot mereu oferte noi de perfecționare și o cultură corporatistă puternică.

Oportunități de dezvoltare

Academia Schaeffler

Angajații noștri

La noi, abilitățile și angajamentul dvs. decid cât de mult vă puteți dezvolta profesional - și pe plan internațional. Acest lucru vă permite o multitudine de perspective pentru carieră în cele mai diverse funcții. Pentru a vă familiariza mai bine cu universul de muncă la Schaeffler, angajații vă prezintă cum decurge o zi de lucru la ei.

Vă invităm să ne cunoașteți!

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare