Noțiune de căutare

Startul tău în carieră

Ești student și nu știi ce alegere să faci în viitoarea carieră? Sau poate ești un elev cu înclinații practice și îți dorești să îți dezvolți abilitățile tehnice într-o meserie căutată pe piață? Ai ajuns în locul potrivit. Programele noastre educaționale se adresează atât elevilor, cât și studenților. Mai mult și persoanele care sunt în căutarea unei schimbări radicale pe plan profesional sau vor să descopere mai multe despre lumea tehnologiei Schaeffler au parte în cadrul companiei de oportunități de dezvoltare.

Ești în căutare de noi provocări?

Te susținem la începutul vieții profesionale, prin programe intensive de dezvoltare profesională chiar la locul de muncă și nu numai. Nu te îngrijora, vei avea parte de suport, iar fiecare pas va fi îndrumat și urmărit îndeaproape de o echipă dedicată. Un exemplu relevant aici sunt sesiunile de dezvoltare dedicate inginerilor Schaeffler, pentru a-și perfecționa abilitățile atunci când vine vorba despre interacțiunea dintre ei și clienții interni și externi.

Oferim:

  • Un start profesional într-o companie modernă și cu o gamă diversă de locuri de muncă
  • Un mediu de lucru dinamic, axat pe lucrul în echipă
  • O cultură organizațională centrată pe responsabilitate, siguranță și îmbunătățire continuă
  • Cursuri, workshop-uri de dezvoltare individuală și de echipă
  • Perspective de dezvoltare multiple în cadrul Grupului Schaeffler

Te invităm să descoperi pe această pagină detalii despre oportunitățile de dezvoltare oferite de Schaeffler România în domenii de activitate diverse și pentru toate categoriile de vârstă. Descoperă care suntofertele noastre de angajare și depune-ți candidatura, pentru o viitoare carieră la Schaeffler România.

Domenii de acțiune

În cadrul Schaeffler România te poți dezvolta în mai multe domenii, în funcție de interesele tale. Cariera ta poate avea parte de noi oportunități în funcție de abilitățile și angajamentul manifestat. Ai posibilitatea de a activa atât într-o funcție din domeniul economic, cât și digital, tehnologic etc.

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare