Noțiune de căutare

Angajații noștri. Motorul succesului nostru.

Startul în carieră

Valorificați-vă abilitățile, cunoștințele și atingeți cu noi obiectivele carierei dvs. Vă oferim oportunități de dezvoltare în cele mai diverse domenii de activitate. La noi vă așteaptă sarcini de lucru atractive, într-un mediu colegial și având parte de multe oportunități pentru dezvoltarea dvs. atât personală cât și profesională.

Sunteți în căutare de noi provocări?

Vă susținem debutul profesional prin programe intensive de acomodare și introducere la noul loc de muncă, deoarece se cere un nivel ridicat de know-how cu privire la cunoștințele despre produse. Astfel asigurăm, de pildă, consultanță pentru inginerii noștri față de clienții interni și externi.

Vă oferim

  • Oportunități de pornire într-o multitudine de profesii comerciale, economice și tehnice
  • Un mediu de lucru dinamic, orientat pe echipă și profesionist
  • Un stil de lucru responsabil
  • Mult spațiu de manevră pentru idei creative
  • Dezvoltarea individuală, țintită și continuă a angajaților
  • Perspective de dezvoltare multiple în cadrul Grupului Schaeffler

Alegeți-vă domeniul funcțional preferat între ofertele noastre de angajare și depuneți-vă candidatura pentru un viitor plin de perspective și bogat în variante diverse.

Domenii funcționale

La noi, abilitățile și angajamentul dvs. decid cât de mult vă puteți dezvolta profesional, cât și pe plan internațional. Acest lucru vă permite o multitudine de perspective pentru carieră în cele mai diverse funcții tehnice, digitale, comerciale sau economice.

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare