Noțiune de căutare

Oportunităţi pentru diplomanzi

Specializări de interes

Inginerie Mecanică, Autovehicule Rutiere, Inginerie Tehnologică, Tehnologia Construcţiilor de Maşini, Ştiinţa şi Ingineria Materialelor, Mecatronică, Design de Produs, Electrotehnică, Sociologie, Informatică, Inginerie Electrică şi Ştiinţa Calculatoarelor, Ştiinţe Economice.

Realizarea lucrării

Studenţii absolvenţi sau masteranzii au posibilitatea de a realiza lucrarea de diplomă sau disertaţie în cadrul companiei noastre. În fiecare an Schaeffler România propune o serie de teme pe baza cărora pot fi realizate lucrările.

Studenţii doritori sunt rugaţi să transmită companiei noastre recomandare din partea profesorului coordonator, CV-ul și o scrisoare de intenție până în data de 1 noiembrie a anului în curs.

În cazul în care studenții doresc să propună teme, pot transmite aplicația și titlul temei până la data 1 noiembrie a anului în curs.

Compania noastră va numi ulterior un mentor care va îndruma absolventul în realizarea lucrării.

În acelaşi mod descris mai sus se desfăşoară şi procesul de realizarea a lucrării de doctorat în cadrul firmei.

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare