Noțiune de căutare

Schaeffler Trainee DECAR

DEbutant în CARieră este un program de specializare accelerat, derulat de aria Industrial Engineering în Schaeffler România care, alături de Schaeffler Trainee, dezvoltă tinerii la început de carieră.

Experienţa DECAR are ca specific orientarea viitorilor angajaţi, încă de la începutul programului, pe direcţia de carieră Industrial Engineering, oferindu-le exact acele cunoştinţe şi competenţe necesare viitoarei profesii alese.

Aceştia sunt pregătiţi cu noţiuni teoretice, dar mai ales experienţe practice, având ca mentori cei mai buni experţi din aria de Tehnologie, Planificarea producţiei şi Management de proiect.

Care sunt specializările din aria Industrial Engineering?

Programul dezvoltă viitori:

  • Ingineri Tehnologi
  • Ingineri Planificarea Proceselor de Producţie
  • Manageri de Proiect.

Dupa caz, vor exista şi sesiuni în care vom forma şi alte specializări din arie, precum Specialişti Studii de Timp, Specialişti Scule şi Specialişti Digital Factory.

Cum ştii că DECAR este o alegere potrivită pentru tine?

Daca răspunzi la toate întrebările cu “da”, înseamnă că trebuie să ai curaj să aplici:

Îţi doreşti să începi o carieră? Ai des idei despre cum ai imbunătăţi lucrurile din jurul tău? Gândeşti structurat şi îţi plac provocările? Te motivează să soluţionezi probleme? Te caracterizează curiozitatea?

Cerinţe minime

Principalul criteriu ce trebuie să îl îndeplineşti este interesul în dezvoltarea ta profesională şi personală, fără de care îţi va lipsi motivaţia de a învăţa cât mai mult pe perioada specializării.

Programul este adresat în principal studenţilor la facultăţi de inginerie, dar nu numai.

Este important să fii în ultimul an de studii, la master sau la început de carieră.

Durata programului

Acesta este un program accelerat, pe durata căruia vom aplica metode de învăţare potrivite pentru tine şi pentru obiectivul acestuia. Procesul de învăţare va fi solicitant datorită perioadei scurte în care vei acumula noile competenţe pe funcţie, atât tehnice cât şi soft skills. Însă mentorul tău şi specialiştii îţi vor fi alături pentru a-ţi facilita întreaga experienţă.

Perioada programului

Pentru fiecare din funcţiile de specialitate, ne setăm ca ţintă 4 luni pentru dezvoltarea participantului la program până cel puţin la nivelul 3 / 7.

Cum se va derula întreaga perioadă de specializare?

În urma unei discuţii cu noi, vom decide împreună ce specializare ţi se potriveşte cel mai bine.

Vom da startul la program cu o săptămână de iniţiere, în care vei afla generalităţi despre viaţa în Schaeffler şi îţi vei cunoaşte mentorul.

O perioadă cu noţiuni teoretice (ca. 25% din întregul program) va preceda cea mai importantă etapă, şi anume exersarea pe post a noilor competenţe dobândite.

Nivelul pe care am reuşit împreună să îl atingem va fi evaluat la finalizarea perioadei programului şi la 6 luni.

Ne vom bucura să aflăm dacă ai făcut pasul potrivit în carieră şi dacă vei rămâne în echipa noastră!

Cum aplic?

Trimite un CV şi o scurtă descriere a motivaţiei tale pentru a fi un DECAR la Schaeffler Romania.

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare