Noțiune de căutare

Departamentul de achiziţii

Organizarea achiziţiilor la Grupului Schaeffler se deosebeşte printr-o gamă largă de produse şi un grad înalt de internaţionalizare a pieţii de achiziţii. O varietate de angajaţi se ocupă în locaţiile noastre de producţie din toată lumea cu procurarea de materii brute, semifabricate şi ale produse finite. Peste tot este valabil standardul noastru înaltă privind calitatea de livrare a partenerilor de achiziţii.

Pași spre un parteneriat de lungă durată

Înregistrarea în platforma online, SupplyOn este obligatorie pentru stabilirea unui parteneriat de lungă durată cu noi. Desfășurarea electronică a proceselor de afaceri care vizează logistica, achizițiile, calitatea și finanțele creează transparență și accelerează derularea proceselor. Pentru a obține mai multe informații despre SupplyOn și despre procesul de înregistrare, vă rugăm să verificați portalul nostru dedicat furnizorilor.

Pentru schimbul digital de date despre facturi, furnizorii noștri au acces gratuit la platforma de facturare electronică de la Tradeshift. Veți găsi informații mai detaliate în secțiunea Tradeshift de pe factura electronică.

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare