Noțiune de căutare

Achiziții & Managementul furnizorilor

Suntem mândri de rolul nostru de partener de sisteme și inginerie și că putem fi în permanență capabili să inspirăm clienților noștri idei noi și aduce mai aproape o gamă de produse remarcabile. O garanție a succesului sunt furnizorii care împărtășesc aceeași viziune cu noi. Lucrăm împreună, optimizând în permanență produsele și metodele de lucru, îmbrățișând ideile inovatoare, acceptând provocările, asigurându-ne astfel o poziție bună pe piață.

Filozofia de cumpărare

Succesul companiei Grupului Schaeffler depinde în mare măsură de performanţa furnizorilor noştri. Departamentele noastre de achiziţii caută permanent, pe plan mondial, noi furnizori performanţi, care pot aduce contribuţii eficiente principalului obiectiv al companiei noastre, şi anume, îmbunătăţirea satisfacţiei clienţilor noştri.

Partenerii puternici ai companiei noastre se caracterizează în primul rând prin următoarele caracteristici:

Siguranţa termenului: Flexibilitatea înaltă, fiabilitatea şi competenţa în rezolvarea problemelor ţin de punctele forte ale companiei noastre.

Responsabilitatea costurilor: O componentă importantă la calculul costurilor noastre se bazează pe stabilirea preţurilor de către furnizorii noştri. Ne aşteptăm la transparenţă la stabilirea preţurilor.

Responsabilitatea calităţii: Filozofia de asigurare a calităţii se bazează pe principiile strategiei "Zero defecte" şi pe îmbunătăţirea continuuă a costurilor, a calităţii, a termenalor şi a service-ului. Lucraţi cu un sistem de management al calităţii actual şi eficient. Pentru anumite branşe certificarea conform ISO 9001, ISO TS 16949 sau AS 9000 este premisa de bază pentru o colaborare.

Protecţia mediului: Respectarea legislaţiei în vigoare şi a ordonanţelor reprezintă un minim de cerinţe pretinse furnizorilor noştri. O certificare conform ISO 14001 şi/sau EMAS este de dorit, iar pentru anumite branșe este obligatorie.

Colaborare: Căutăm parteneri de achiziţii "serioşi", capabili să ne sprijine prin creativitate şi gândire inovatoare la clădirea poziţiei noastre de lider tehnologic. În aceast context utilizăm unelte ca analiza valorii, standardizare, rafinarea tehnică şi altele.

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare