Noțiune de căutare

Sustenabilitate

Împreună cu partenerii noștri de afaceri, ne confruntăm cu noi task-uri in ceea ce privește tema sustenabilității, pentru a implementa și transfera acest concept în lanțul de aprovizionare. Ne coordonăm strategia și obiectivele, măsurile și indicatorii, cu divizia de sustenabilitate și dezvoltăm soluții orientate către clienți. Scopul nostru este acela de a dezvolta un lanț de aprovizionare cât mai transparent. Prin urmare, riscurile de-a lungul procesului cu valoare adăugată sunt reduse la minimum și astfel răspundem cerințelor clienților și tuturor părților interesate.

Codul de conduită pentru furnizori

Pentru a ne îndeplini atât așteptările, cât și pe cele ale clienților noștri, la Schaeffler, ne adresăm așteptările internaționale privind subiectul durabilității.

Mai mult, includem și furnizorii noștri în această responsabilitate. Pentru toate relațiile de colaborare cu furnizorii noștri, avem în vedere ca aceștia să fie de acord cu Codul de Conduită al Schaeffler, ca principiu obligatoriu al unei relații de afaceri. Pentru relațiile de afaceri existente, este necesar același acord în cadrul unei solicitări adiționale (prin Achiziții) pentru alinierea la Codul nostru de Conduită pentru Furnizori. Furnizorul poate să contracareze acest lucru doar printr-o respingere scrisă. Dorim să subliniem faptul că, în acest caz, se va lua o decizie de achiziţii și că aceasta ar putea avea o influență negativă asupra evaluării furnizorului.

Politica privind minereurile provenite din zone de conflict

Grupul Schaeffler are așteptarea atât de la sine cât și de la furnizorii săi ca toate produsele Schaeffler să nu provină din minereuri din zone de conflict sau provenite de la entități, care finanțează direct sau indirect conflictele din țări sau provin din operațiuni miniere din zonele afectate de conflict și cu riscuri ridicate.

Deși Schaeffler nu achiziționează în mod direct acele minereuri din nicio sursă, compania este conștientă de posibilitatea ca minereurile din zone de conflict să poată face parte din lanțul de aprovizionare. În recunoașterea acestui fapt, obiectivul Schaeffler este de a furniza aceste minereuri în mod responsabil prin integrarea „Ghidului OECD privind diligența pentru lanțurile responsabile de aprovizionare cu minereuri din zonele afectate de conflicte și cu riscuri ridicate” în procesele grupului său.

Conflict Minerals Policy Actualizat la 2019/10

Politica de mediu, securitate și sănătate a muncii

Protecția mediului și a muncii sunt componente importante ale viziunii și politicii Grupului Schaeffler. Aceste cerințe se aplică la fel și pentru furnizorii companiei. Tabelul următor cuprinde standardele obligatorii privind „substanțele interzise“, pentru furnizorii de materiale de producție ai Grupului Schaeffler.

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare