Noțiune de căutare

Schaeffler – o companie de vârf în domeniul tehnologiei la nivel mondial

Grupul Schaeffler este un renumit furnizor la nivel mondial în sectorul auto și industrial. Compania pune valoare pe standarde de cea mai înaltă calitate, pe tehnologie remarcabilă și o puternică forță de inovație. Grupul Schaeffler are o contribuție decisivă în ceea ce privește ”mobilitatea pentru ziua de mâine”, prin componente și sisteme de înaltă precizie pentru motoare, prin transmisie și aplicații pentru șasiu, precum și prin soluții de rulare bazate pe rulmenți, pentru o paletă largă de aplicații industriale. Compania a generat vânzări de aproximativ 14,4 miliarde de Euro în 2019. Cu aproximativ 84,200 de angajați în întreaga lume, Schaeffler este una dintre cele mai mari companii industriale din Europa, condusă de o familie. Grupul a dezvoltat o rețea mondială de locații de producție, centre de cercetare și dezvoltare, precum și societăți de vânzare în aproximativ 170 de locații din 50 de țări.

Acționarii

Împreună cu fiul său Georg F. W. Schaeffler, Maria-Elisabeth Schaeffler-Thumann în calitate de acționar, continuă activitatea de-o viață a soțului său, Dr. Ing. h.c. Georg Schaeffler, care a decedat în 1996.

Board-ul executiv

Grupul Schaeffler este condus de Consiliul de Administrație al Schaeffler AG. Împreună, Consiliul de Administrație și directorii generali regionali reprezintă Consiliul Executiv al Grupului Schaeffler.

Strategia

Roadmap 2025

Consiliul de Supraveghere

Consiliul de Supraveghere al Schaeffler AG numește, supervizează și consiliază Consiliul de Administrație. Consiliul comun de Supraveghere cu puteri de co-determinare a Schaeffler AG este format din 20 de membri - zece reprezentanți ai angajaților și zece reprezentanți ai proprietarilor.

Sustenabilitate

Asumarea responsabilității din punct de vedere economic, ecologic și social este o tradiție în cadrul Grupului Schaeffler, companie de familie.

Relațiile cu investitorii

Rapoarte financiare curente, prezentări, mesaje ale companiei în legătură cu exercițiul financiar curent, precum și date de publicare a informațiilor privind situația financiară a Schaeffler.

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare