Noțiune de căutare

Nou și personalizat: Programul de Parteneriat Schaeffler

Parteneriatul se bazează pe încredere, iar la Schaeffler acest lucru poate fi măsurat: În jur de 1.000 de parteneri certificați și aproximativ 4.000 de sucursale din întreaga lume contribuie la consolidarea mărcii Schaeffler și astfel, crește semnificativ succesul.

Certificarea, care este parte din Programul de Parteneriat Schaeffler, precum și produsele și serviciile inovatoare ale Schaeffler pentru toate sectoarele, oferă soluția perfectă pentru fiecare aplicație.
Vă rugăm să alegeți foarte simplu, cel mai potrivit partener de distribuție din regiunea dvs.

Căutați un distribuitor în regiunea dvs? Click aici pentru a găsi unul.


Noile tipuri de Programe de Parteneriat Schaeffler

Abordează provocările și modelează viitorul cu partenerul tău certificat de Schaeffler.

Certificat de Schaeffler” înlocuiește statutul existent de „Distribuitor Industrial Autorizat” și este o certificare optimizată pentru majoritatea partenerilor noștri care îndeplinesc deja aceste cerințe importante.

„Certificat de Schaeffler” înlocuiește statutul existent de „Distribuitor Industrial Autorizat” și este o certificare optimizată pentru majoritatea partenerilor noștri care îndeplinesc deja aceste cerințe importante.

Avantajele dvs:

  • Experiența tehnică aprofundată care face posibilă achiziția rapidă și consultarea clienților de înaltă calitate
  • Canale de vânzare securizate și o grijă crescută față de pirateria produselor

Previzualizare: Certificarea la nivelul 1 „Certificat de Schaeffler” este urmată de două niveluri suplimentare de parteneriat, care demonstrează specializarea și expertiza distribuitorilor în domeniile tehnice și comerciale:
Partenerul de Distribuție și Tehnologie Schaeffler și Partenerul Premium Schaeffler, sunt cele 2 niveluri de certificare.

Schaeffler Distribution Partner
Schaeffler Technology Partner
Schaeffler Premium Partner

Mai multe informații despre Programul de Parteneriat Schaeffler:

Aveți întrebări?

Aflați mai multe despre noul program Schaeffler PartnerProgram de la persoana dvs. de contact Schaeffler.

Contactați-ne

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare