Noțiune de căutare

Distribuţie

Clientul este factorul determinant în ceea ce privește Grupul Schaefler. Succesul clientului nostru îl vedem ca pe succesul companiei. Activitatea de distribuţie şi vânzări poartă amprenta parteneriatul cu clienţii noştri. Ne axăm pe asigurarea unui service cât mai performant și mai ales pe asigurarea de servicii de consiliere în probleme tehnice şi comerciale.

Parteneri de distribuție, oriunde la nivel mondial

Prezenţa noastră mondială, fie ea ca societate comercială, reprezentanţă regională cu reprezentanţă tehnică, asigură legătura permanentă cu clienţii noştri şi prin aceasta şi baza pentru preluarea imediată şi transpunerea în practică a cerinţelor clienţilor.

Parteneriatul ca parte a culturii organizaționale

Noţiunile de partener pentru soluții de inginerie le considerăm ca pe o misiune în interesul clienţilor. Împreună cu clienţii noştri dorim să atingem performanţe maxime. Acest lucru se oglindeşte, nu în ultimul rând, în organizarea internă.

Împărţirea în sectoarele Auto, Industrie şi Distribuție, precum şi în subdivizii pe sectoare este răspunsul nostru la cerinţele pieţei, în ceea ce priveşte rapiditatea şi flexibilitatea. Întrebările, informaţiile, cerinţele şi dorinţele clienţilor noştri ajung rapid şi sigur la cei care pot răspunde imediat, cuprinzător şi decisiv.

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare