Noțiune de căutare

Companie

Distribuţie

Măsura tuturor lucrurilor la Grupul Schaeffler este clientul. Succesul clientului nostru îl vedem ca pe succesul propriu. Munca noastră de distribuţie şi vânzări poartă amprenta ideilor privind parteneriatul cu clienţii noştri. Ne axăm pe asigurarea unui service cât mai performant, precum și a serviciilor de consiliere în problemele tehnice şi comerciale.

Parteneri puteţi găsi oriunde pe plan mondial

Prezenţa noastră mondială, fie ea ca societate, reprezentanţă regională cu reprezentanţă tehnică, asigură legătura permanentă cu clienţii noştri şi prin aceasta şi baza pentru preluarea imediată şi transpunerea în practică a cerinţelor clienţilor.

Parteneriatul este componenta integrată a organizației

Noţiunile de partener pentru soluții de inginerie le percepem ca o misiune în serviciul clienţilor. Împreună cu clienţii noştri dorim să atingem performanţe maxime. Acest lucru se oglindeşte nu în ultimul rând în organizarea internă.

Împărţirea în sectoarele Auto, Industrie şi Distribuție, precum şi după subdivizii pe sectoare este răspunsul nostru la cerinţele pieţei în ceea ce priveşte rapiditatea şi flexibilitatea. Întrebările, informaţiile, cerinţele şi dorinţele clienţilor noştri ajung rapid şi sigur la cei care pot răspunde imediat, cuprinzător şi pot lua deciziile necesare.

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare