Noțiune de căutare

Politica privind minereurile provenite din zone de conflict

Grupul Schaeffler are așteptarea atât de la sine cât și de la furnizorii săi ca toate produsele Schaeffler să nu provină din minereuri din zone de conflict sau provenite de la entități, care finanțează direct sau indirect conflictele din țări sau provin din operațiuni miniere din zonele afectate de conflict și cu riscuri ridicate.

Deși Schaeffler nu achiziționează în mod direct acele minereuri din nicio sursă, compania este conștientă de posibilitatea ca minereurile din zone de conflict să poată face parte din lanțul de aprovizionare. În recunoașterea acestui fapt, obiectivul Schaeffler este de a furniza aceste minereuri în mod responsabil prin integrarea „Ghidului OECD privind diligența pentru lanțurile responsabile de aprovizionare cu minereuri din zonele afectate de conflicte și cu riscuri ridicate” în procesele grupului său.

Conflict Minerals Policy - english Actualizat la 2019/10
Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare