Noțiune de căutare

Furnizori și subfurnizori

Suntem mândri de rolul nostru de partener de sisteme și inginerie și că putem fi în permanență capabili să inspirăm clienților noștri idei noi și aduce mai aproape o gamă de produse remarcabile. O garanție a succesului sunt furnizorii care împărtășesc aceeași viziune cu noi. Lucrăm împreună, optimizând în permanență produsele și metodele de lucru, îmbrățișând ideile inovatoare, acceptând provocările, asigurându-ne astfel o poziție bună pe piață.

Împreună cu furnizorii noștri, ne străduim să realizăm performanțe de top pentru clienții noștri

Eforturile noastre sunt îndreptate către clienți și avem scopul de a optimiza atât calitatea produselor, cât și aprovizionarea cliențiilor din domeniul industrial, cât și pe cei din domeniul automotive. Departamentul de achiziții internaționale din cadrul Grupului Schaeffler acordă o deosebită atenție cerințelor stricte, pe care le au clienții noștri, căci în cele din urmă, sunt responsabili pentru calitatea excelentă a relațiilor noastre internaționale.

Parteneriatul ca bază pentru o relație dinamică cu furnizorii noștri

Alegem furnizorii pe baza unor criterii obiective și clare și evaluăm în mod continuu performanța ofertei pe baza unor criterii transparente. Dorința partenerilor noștri de a inova înseamnă optimizarea permanentă a produselor. Acest lucru asigură și extinde competitivitatea noastră în ceea ce privește funcționarea, calitatea și prețul. Suntem un partener echitabil, de înaltă performanță pentru clienții noștri și așteptăm același angajament din partea colaboratorilor noștri pe piața achizițiilor din întreaga lume.

Departamentul de achiziţii

Organizarea achiziţiilor la Grupului Schaeffler se deosebeşte printr-o gamă largă de produse şi un grad înalt de internaţionalizare a pieţii de achiziţii. O varietate de angajaţi se ocupă în locaţiile noastre de producţie din toată lumea cu procurarea de materii brute, semifabricate şi ale produse finite. Peste tot este valabil standardul noastru înaltă privind calitatea de livrare a partenerilor de achiziţii.

Filozofia de cumpărare

Succesul companiei Grupului Schaeffler depinde în mare măsură de performanţa furnizorilor noştri. Departamentele noastre de achiziţii caută permanent, pe plan mondial, noi furnizori performanţi, care pot aduce contribuţii eficiente principalului obiectiv al companiei noastre, şi anume, îmbunătăţirea satisfacţiei clienţilor noştri.

Partenerii puternici ai companiei noastre se caracterizează în primul rând prin următoarele caracteristici:

Siguranţa termenului: Flexibilitatea înaltă, fiabilitatea şi competenţa în rezolvarea problemelor ţin de punctele forte ale companiei noastre.

Responsabilitatea costurilor: O componentă importantă la calculul costurilor noastre se bazează pe stabilirea preţurilor de către furnizorii noştri. Ne aşteptăm la transparenţă la stabilirea preţurilor.

Responsabilitatea calităţii: Filozofia de asigurare a calităţii se bazează pe principiile strategiei "Zero defecte" şi pe îmbunătăţirea continuuă a costurilor, a calităţii, a termenalor şi a service-ului. Lucraţi cu un sistem de management al calităţii actual şi eficient. Pentru anumite branşe certificarea conform ISO 9001, ISO TS 16949 sau AS 9000 este premisa de bază pentru o colaborare.

Protecţia mediului: Respectarea legislaţiei în vigoare şi a ordonanţelor reprezintă un minim de cerinţe pretinse furnizorilor noştri. O certificare conform ISO 14001 şi/sau EMAS este de dorit, iar pentru anumite branșe este obligatorie.

Colaborare: Căutăm parteneri de achiziţii "serioşi", capabili să ne sprijine prin creativitate şi gândire inovatoare la clădirea poziţiei noastre de lider tehnologic. În aceast context utilizăm unelte ca analiza valorii, standardizare, rafinarea tehnică şi altele.

Furnizor pentru Schaeffler

Doriţi să deveniţi furnizorul nostru?

Produsele dumneavoastră pot contribui astfel încât noi să devenim mai buni pentru clienţii noştri? Atunci prezentaţi-ne oferta dumneavoastră şi deveniţi unul dintre partenerii noştri.

Dacă doriți să vă depuneți candidatura pentru a deveni furnizor pentru Schaeffler, aveți la dispoziție formularul „Fișă de date pentru furnizori“, pe care îl puteți descărca.
Fișă de date pentru furnizori

Vă rugăm completați acest fomular cu cele mai importante informații despre compania și produsele dvs. și apoi trimiteți-l la:
supplier-application@schaeffler.com

Etape suplimentare pentru un parteneriat de durată

Pentru construirea unui parteneriat de durată, este obligatorie înregistrarea partenerului pe platforma online SupplyOn. Desfășurarea electronică a proceselor de afaceri care vizează logistica, achizițiile, calitatea și finanțele creează transparență și accelerează derularea proceselor. Prin înregistrarea pe SupplyOn deveniți și rămâneți adaptați la cerințele viitoare ale branșei de componente automotive și industriale.
Puteți găsi informații suplimentare despre SupplyOn și modul de înregistrare pe portalul nostru de informare pentru furnizori. Vă mulţumim pentru interesul dumneavoastră privind o eventuală colaborare!

spre portalul de informare pentru furnizori

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare