Echipa de elevi alături de directorul Colegiului Național „Andrei Șaguna” din Brașov şi profesorul coordonator al medaliaţilor cu bronz la Concursul tinerilor oameni de știință din Belarus.

25.10.2019 | Brasov

Zeci de elevi ai Colegiului Național „Andrei Șaguna” din Brașov vor avea de acum aparate moderne și de ultimă tehnologie, utile în lucrările și cercetările lor realizate în Centrul de Cercetare în Fizică Aplicată din cadrul Incubatorului de Cercetare Preuniversitară care a fost dotat prin susținerea companiei Schaeffler din România.

Noua generație poate fi de multe ori provocatoare, într-o continuă schimbare și mereu dornică de a excela în tot ceea ce fac. Aceste ingrediente, dar și ambiția și determinarea sunt caracteristicile care descriu și elevii Colegiului Național „Andrei Șaguna” din Brașov, care s-au făcut remarcați la numeroase competiții internaționale, de unde au revenit mereu cu premii importante, medalii și recunoașteri mondiale.

Cu aceste rezultate remarcabile în minte, Schaeffler România a decis să susțină performanța acestor tineri și s-a implicat prin dotarea Incubatorului de Cercetare Preuniversitară cu aparatele de fizică necesare, moderne și de cea mai bună calitate, pentru a fi cât mai aproape de nevoile elevilor în procesul lor de pregătire pentru competițiile de specialitate și nu numai. În cadrul acestui laborator se vor putea pregăti elevii pasionați de fizică și robotică, având acum contextul potrivit pentru a-și putea pune în aplicare cunoștințele teoretice.

Prin astfel de acțiuni, dar si printr-un portofoliu de programe educaționale dedicat atât elevilor cât și studenților, cu oportunități pe care le pune înaintea acestora, Schaeffler România susține tinerii și noua generație, căci prin ei se clădește viitorul de mâine. Detalii despre programele educaționale aici: Webpage Schaeffler Romania - Cariere