Noțiune de căutare

Responsabilitate Socială Schaeffler România + Fundația Bucuria Darului + Restaurant Casa Hirscher = #CinăCuFolos

Pressrelease Stage Image
Echipa Schaeffler România gătește pentru 65 de seniori o #CinaCuFolos Imagini: Schaeffler

18.09.2023 | Brasov

  • Schaeffler gătește pentru 65 de seniori
  • 12 angajați Schaeffler au petrecut peste 6 ore în bucătăria Fundației Bucuria Darului alături de Chef Sorin Ilieș de la Casa Hirscher
  • Participarea Schaeffler la #CinacuFolos reprezintă angajamentului companiei de a produce o diferență pozitivă

| #CinăCuFolos este evenimentul caritabil în cadrul căruia echipa Schaeffler România a gătit pentru 65 de seniori în bucătăria celor de la Fundatia Bucuria Darului, sub coordonarea lui Chef Sorin Ilieș de la Casa Hirscher, unul dintre bucătarii de top ai Brașovului și unul dintre cei care a uimit cu performanțe culinare deosebite în cadrul faimoasei emisiunii “Chefi la Cuțite”.

Departe de a fi doar o etapă a vieții, Schaeffler înțelege că bătrânețea este o perioadă în care nevoile individuale pot varia mult, de aceea compasiunea și interacțiunea directă sunt mereu necesare. Seniorii au nevoie de conexiune socială, de sprijin emoțional și de oportunități de a-și împărtăși experiențele, iar echipa Schaeffler a îmbrățișat pe deplin oportunitatea de a le fi alături prin intermediul evenimentului #CinăCuFolos.

12 angajați Schaeffler au petrecut peste 6 ore în bucătăria Fundației Bucuria Darului pentru a prepara mai mult 100 de meniuri, fel principal și desert, sub atenta îndrumare a lui Chef Sorin Ilieș de la Casa Hirscher, care i-a ghidat, coordonat, împărțit pe echipe de lucru... S-a lucrat la foc continuu, fără întrerupere, totul pentru a scoate la final o cină deosebită, asemenea celei dintr-un restaurant de lux, astfel încât seniorii să se simtă cu adevărat speciali.

”Participarea Schaeffler la #CinacuFolos este o expresie autentică a angajamentului companiei de a face o diferență pozitivă în comunitatea locală și nu numai. Prin astfel de acțiuni putem crea o societate mai bună și mai unită, în care respectul pentru vârstnici adaugă plus valoare vieții fiecăruia dintre noi. Interacțiunea cu seniorii a fost o lecție de demnitate și de încredere în propriile forțe. În plus, transmitem aprecieri tuturor organizațiilor nonguvernamentale, care pregătesc acțiuni ce au în spate o organizare riguroasă, cu atenție la detalii, așa cum se întâmplă de fiecare dată și în cazul Fundației Bucuria Darului, cu care avem plăcerea de a colabora în cadrul mai multor proiecte”, declara Ana Bobancu, Manager Comunicare & Branding Schaeffler România.

Schaeffler România a fost întotdeauna deschisă către colaborare și susținere luând în considerare impactul maxim pe care îl poate produce în jur. Astfel, de-a lungul a peste 19 ani de activitate în CSR, Schaeffler România a desfășurat peste 65 de acțiuni, programe și evenimente adresate atât angajaților și familiilor lor, cât și comunității din care face parte. Acestea includ activități sportive, campanii de donații pentru haine, cărți și jucării, programe educaționale și acțiuni de ecologizare.

Pentru mai multe detalii despre evenimentul #CinaCuFolos, acceseaza video-ul disponibil pe Pagina de Facebook Schaeffler Romania:

Imagini: Schaeffler

Editor: Schaeffler Romania S.R.L.
Țara de emitere: România

Medii aferente

Terms of use for Schaeffler press pictures

Schaeffler press pictures may only be used for editorial purposes. Unless otherwise stated, all copyrights and rights of use and exploitation are owned by Schaeffler Technologies AG & Co. KG, Herzogenaurach (Germany) or by one of its affiliated companies. The reproduction and publication of Schaeffler press pictures is only permitted if the source is stated as follows: "Image: Schaeffler". The pictures may be used free of charge in such cases. The use of pictures for advertising or other commercial purposes, in particular their disclosure to third parties for commercial purposes, is hereby prohibited. Pictures may only be edited with the approval of Schaeffler.

We kindly request that a specimen copy be sent to us when Schaeffler press pictures are published in printed media (or a digital copy in the case of publication in electronic media). When using Schaeffler press pictures in films, please notify us and state the title of the film.

Use and utilization of Schaeffler press pictures is subject to the substantive laws of Germany without its conflict of law provisions. The place of competent jurisdiction shall be Nuremberg, Germany.

Postal address:
Schaeffler Technologies AG & Co. KG
Corporate Communication
Industriestrasse 1-3
91074 Herzogenaurach
Germany

presse@schaeffler.com

Descărcări

Comunicate de presă

Pachet (comunicat de presă + media)

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare