Noțiune de căutare

Responsabilitate socială Pompierii Schaeffler – 17 ani de siguranță și realizări

Pressrelease Stage Image
Pompierii Schaeffler deservesc compania de peste 17 ani, urmărind un obiectiv puternic: binele comun și binele propriu, prin crearea unei culturi de prevenție (Imagini: Schaeffler)

15.09.2023 | Brasov

  • Pompierii Schaeffler se îngrijesc de siguranța angajaților companiei de mai bine de 17 ani
  • Capacitatea de intervenție în situații de urgență: testată și antrenată la concursurile profesioniste și la exercițiilor tip SEVESO
  • 13 septembrie, Ziua Pompierilor din România: 175 de ani de la Bătălia de la Dealul Spirii

Echipa de pompieri Schaeffler România deservește compania de mai bine de 17 ani, urmărind cu agilitate un obiectiv puternic: binele comun și binele propriu, prin crearea unei culturi de prevenție în comunitate și în companie. Ei sunt eroii care asigură în mod constant un nivel de siguranță crescut pentru întreaga fabrică din Brașov. Mereu „de serviciu” pentru a proteja, pompierii Schaeffler se preocupă în fiecare zi de siguranța celor peste 5000 de angajați și sunt gata să își unească forțele cu autoritățile din domeniu, pentru a interveni în situații de urgență în cadrul comunității locale.

În fiecare an, echipa de pompieri Schaeffler este prezentă la cele mai importante competiții de specialitate, acolo unde, în nenumărate rânduri, se află pe podium. Aceste concursuri profesioniste au la bază un regulament foarte strict, urmărind dezvoltarea si perfecționarea aptitudinilor și a deprinderilor necesare îndeplinirii acțiunilor de intervenție în situații de urgență. De asemenea, capacitățile deosebite ale echipei de pompieri sunt testate și antrenate și în cadrul unora dintre cele mai complexe exerciții de Testare a Planului de Urgență și de Coordonare a Situațiilor care implica aplicarea Planului Rosu de Interventie în cadrul Schaeffler România. În 2023, echipa de pompieri, alături de specialiștii din companie, au fost parte activa în două astfel de exerciții tip SEVESO. Cu rol determinant în gestionarea etapelor de acțiune, aceștia au colaborat îndeaproape cu reprezentanți ai autorităților cu responsabilități în domeniu, precum echipaje SMURD, echipaje de intervenție ISU, Poliție, Jandarmerie și Crucea Roșie.

Totodată, pentru a celebra 175 de ani de când pompierii militari români își duc misiunile în slujba semenilor, sub deviza "Curaj și Devotament", SPSU Schaeffler a organizat o serie de activități de Ziua Pompierilor Români în incinta companiei. Ceremonia a debutat cu intonarea imnului „Pompier la Schaeffler”, urmată de demonstrarea abilităților sportive, de îndemanare și de pregatire de specialitate în gestionarea accesoriilor și tehnicii de prima intervenție.

Editor: Schaeffler Romania S.R.L.
Țara de emitere: România

Medii aferente

Terms of use for Schaeffler press pictures

Schaeffler press pictures may only be used for editorial purposes. Unless otherwise stated, all copyrights and rights of use and exploitation are owned by Schaeffler Technologies AG & Co. KG, Herzogenaurach (Germany) or by one of its affiliated companies. The reproduction and publication of Schaeffler press pictures is only permitted if the source is stated as follows: "Image: Schaeffler". The pictures may be used free of charge in such cases. The use of pictures for advertising or other commercial purposes, in particular their disclosure to third parties for commercial purposes, is hereby prohibited. Pictures may only be edited with the approval of Schaeffler.

We kindly request that a specimen copy be sent to us when Schaeffler press pictures are published in printed media (or a digital copy in the case of publication in electronic media). When using Schaeffler press pictures in films, please notify us and state the title of the film.

Use and utilization of Schaeffler press pictures is subject to the substantive laws of Germany without its conflict of law provisions. The place of competent jurisdiction shall be Nuremberg, Germany.

Postal address:
Schaeffler Technologies AG & Co. KG
Corporate Communication
Industriestrasse 1-3
91074 Herzogenaurach
Germany

presse@schaeffler.com

Descărcări

Comunicate de presă

Pachet (comunicat de presă + media)

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare