8 octombrie 2014 – Aniversarea de 10 ani a fabricii

08.10.2014 | BRASOV

Așa cum a obișnuit de fiecare dată, Schaeffler România a sărbătorit această zi intern, printre colegi, dar într-un mod profesionist, fără a scădea productivitatea sau a întrerupe activitatea de serviciu. Astfel momentul a fost marcat într-un mod festiv într-un centru de aniversare special amenajat (în 3 zile şi 2 locaţii), prin care au trecut peste 3.000 de angajaţi.

Astfel, fiecare dintre cei prezenţi în aceste trei zile a avut şansa să preia personal cadoul aniversar, special pregătit pentru fiecare angajat: Cadoul aniversar a inclus tricoul tradiţional, cu logo-ul de 10 ani brodat cu fir auriu, o sticlă de vin Lacerta Cabernet Sauvignon din 2010, special selectat pentru această ocazie, cu etichetă personalizată şi medaliile aniversare, care au o semnificaţie deosebită pentru Schaeffler România:

Monedele aniversare sunt simboluri prin care marcăm aniversări „cu greutate” în Schaeffler Romania. La aniversare de 5 ani de fabrică, angajații au primit în dar moneda de bronz într-o cutie cu trei lăcaşe, iar în 8 octombrie 2014, aceştia au primit în dar moneda de argint, din argint 925‰. Restul angajaţilor au primit cutia şi prima medalie din serie, cea de bronz.

Centrul de distribuţie a cadourilor, care s-a transformat cu ocazia aniversării în inima fabricii şi loc de intersecţie pentru sutele de colegi din fabrică, a fost doar o parte din aspectele care au marcat aniversarea. Atmosfera de celebrare s-a simţit din plin şi la cantina companiei, unde a fost pregătit, pe lângă un meniu aniversar deosebit, şi o staţie specială, unde bucătarii-şefi au preparat specialităţi cu ocazia zilei. La finalul mesei, toţi angajaţii s-au bucurat de o prăjitură aniversară cadou, care le-a îndulcit ziua, după cum s-a obişnuit de la aniversările din anii precedenţi.

Cu ocazia aniversări a fost inaugurat şi noul sistem TV de informare montat la cantină. Pe acestea a rulat filmul Schaeffler România în imagini, care marchează prin imagini întregul istoric al companiei: istoricul fabricii în imagini.

Una dinte activităţile zilei care confirmă că angajații Schaeffler sunt o echipă şi că această aniversare este a lor și doar a lor, sunt pozele făcute de echipe şi departamente în tricouri. Am primit poze de la cele mai numeroase departamente de la vreo aniversare de până acum.

Şi mai mult de atât pozele au fost extrem de simpatice: poze cu echipe în tricouri aniversare din 2014, plus am reuşit să facem o poză cu cel mai numeros grup, adunat spontan din toată fabrica:

168 de colegi (cu 70 mai mulţi decât în anul 2013).

Atmosfera care a însoțit întreaga zi a fost una festivă, plină de bucurie și bună dispoziție și cu siguranță că a transformat ziua de 8 octombrie 2014 într-o zi cu adevărat memorabilă.

Editor: S.C. SCHAEFFLER ROMANIA S.R.L.

Terms of use for Schaeffler press pictures

Schaeffler press pictures may only be used for editorial purposes. Unless otherwise stated, all copyrights and rights of use and exploitation are owned by Schaeffler Technologies AG & Co. KG, Herzogenaurach (Germany) or by one of its affiliated companies. The reproduction and publication of Schaeffler press pictures is only permitted if the source is stated as follows: "Image: Schaeffler". The pictures may be used free of charge in such cases. The use of pictures for advertising or other commercial purposes, in particular their disclosure to third parties for commercial purposes, is hereby prohibited. Pictures may only be edited with the approval of Schaeffler.

We kindly request that a specimen copy be sent to us when Schaeffler press pictures are published in printed media (or a digital copy in the case of publication in electronic media). When using Schaeffler press pictures in films, please notify us and state the title of the film.

Use and utilization of Schaeffler press pictures is subject to the substantive laws of Germany without its conflict of law provisions. The place of competent jurisdiction shall be Nuremberg, Germany.

Postal address:
Schaeffler Technologies AG & Co. KG