Noțiune de căutare

2100 de participanţi în 6 iunie la fabrica din Cristian Ziua Copilului și a Mediului la Schaeffler România

09.06.2015 | BRASOV

Peste 2 100 de angajați au sărbătorit împreună la Schaeffler România singurul eveniment din an dedicat copiilor și familiei. Ocazia deosebită de a le arăta celor dragi locul de muncă, de a-i prezenta pe aceștia colegilor, dar mai ales oportunitatea de a le oferi copiilor o zi cu adevărat specială, au fost factori motivaționali puternici, având în vedere număr atât de mare de participanți.

Curiozitate, spirit de aventură și mult entuziasm s-a putut citi pe chipul fiecărui mic invitat, încă de la intrarea pe poarta companiei… „Oare ce înseamnă lumea tehnicii și câte surprize mă vor aștepta în lumea copiilor?”, păreau a se întreba cu toții. Iar pentru a fi pe măsura așteptărilor, echipa Schaeffler a pregătit activități interesante și diverse: jocurile gonflabile, desene pe plăci de rigips și asfalt, activități sportive, face painting, lego uriaș din baloane, labirint din carton, zumba, curiozități despre corpul uman, autospecială pompieri și multe alte activități.

De asemenea, activitățile tehnice din Centrul de Formare Profesională au stârnit din start interesul vizitatorilor. Testarea cunoștințelor în domeniul SSM și a îndemânării tehnice la Centrul de Formare Profesională a fost bifată în cadrul mai multor exerciții: cubul cu spițe, detectorul de atingere, poansonarea bănuților, montarea unui rulment, măsurarea unui diametru, tăiatul cu fierăstrăul, lipitul inimioarei. Cantina a constituit și de această dată un punct de interes pentru cei prezenți, astfel că bucătarii-șefi au avut o misiune clară în a menține standardele cu care i-a obișnuit pe vizitatorii și angajații Schaeffler.

Toți invitații au fost învăluiți de o atmosferă de sărbătoare, iar fiecare participant, de la mic la mare, s-a bucurat de compania familiei și a colegilor, de muzică, dans și vreme frumoasă.

Editor: S.C. SCHAEFFLER ROMANIA S.R.L.
Țara de emitere: România

Medii aferente

Terms of use for Schaeffler press pictures

Schaeffler press pictures may only be used for editorial purposes. Unless otherwise stated, all copyrights and rights of use and exploitation are owned by Schaeffler Technologies AG & Co. KG, Herzogenaurach (Germany) or by one of its affiliated companies. The reproduction and publication of Schaeffler press pictures is only permitted if the source is stated as follows: "Image: Schaeffler". The pictures may be used free of charge in such cases. The use of pictures for advertising or other commercial purposes, in particular their disclosure to third parties for commercial purposes, is hereby prohibited. Pictures may only be edited with the approval of Schaeffler.

We kindly request that a specimen copy be sent to us when Schaeffler press pictures are published in printed media (or a digital copy in the case of publication in electronic media). When using Schaeffler press pictures in films, please notify us and state the title of the film.

Use and utilization of Schaeffler press pictures is subject to the substantive laws of Germany without its conflict of law provisions. The place of competent jurisdiction shall be Nuremberg, Germany.

Postal address:
Schaeffler Technologies AG & Co. KG
Corporate Communication
Industriestrasse 1-3
91074 Herzogenaurach
Germany

presse@schaeffler.com

Descărcări

Comunicate de presă

Pachet (comunicat de presă + media)

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare