Vizite la Schaeffler România Schaeffler România în mediul universitar

04.08.2015 | Brasov

Peste 1000 de studenți din centre universitare din România au trecut pragul fabricii Schaeffler România în ultimii 3 ani, dintre care 151 de studenți au venit în primele 6 luni ale acestui an. Cele mai multe vizite de studiu se desfășoară cu preponderență primăvara (martie-mai) și toamna (octombrie-decembrie). Pe lângă vizitele obișnuite primite de la studenții Universității Transilvania, în ultimii ani a crescut și interesul studenților din mai multe centre universitare din România. Astfel, studenți din orașe precum Iași, Pitești, Bacău, Constanța, Târgu-Mureș, Craiova sau București au trecut pragul companiei Schaeffler România.

Anul acesta, Schaeffler România, a primit vizita unor elevi din Germania în colaborare cu elevii liceului Johannes Honterus din Brașov. Elevii au avut ocazia de a vizita fabrica și de a-și crea o imagine de ansamblu asupra celei mai mari investiții din zona Brașovului.