Noțiune de căutare

Emisiunea „Investiții în România! Afaceri de succes” Schaeffler România, exemplu de bună practică în presa (inter)națională

12.05.2015 | Brasov

Schaeffler România este cea mai mare investiţie a Grupului din estul Europei și de mai bine de 10 ani se menține în topul celor mai de succes companii la nivel național și internațional. Proiectul inițial prevedea realizarea unei fabrici cu trei hale de producţie, cu o suprafaţă totală de 55.000 mp. Astăzi, după o investiţie ce depăşeşte 500 milioane euro, fabrica ocupă o suprafaţă construită pe aproximativ 100.000 de metri pătraţi şi îşi desfăşoară activitatea în șase hale de producţie, având în palmares produse complexe, dezvoltate pentru numeroase aplicații și dispunând de un know-how tehnologic excepțional.

Dl. Director, Alexandru Blemovici, a vorbit despre secretele succesului din spatele Schaeffler România și despre ce anume îi motivează pe angajații fabricii din Cristian să fie constanți în obținerea celor mai bune rezultate, în cadrul emisiunii “Investiții în România! Afaceri de succes”, difuzată în direct la TVR International, pe data de 6 mai 2015. În platoul de filmare, alături de Dl. Alexandru Blemovici s-a aflat și directorul de la compania Bittnet Systems, Dl. Mihai Logofătu.

Principalele teme pe care cei doi oameni de afaceri le-au abordat s-au centrat în jurul investițiilor, al strategiilor de obținere a excelenței operaționale, cât și al prestigiului de care cele două firme se bucură. În cadrul emisiunii, Dl. Alexandru Blemovici a subliniat următorul lucru: „cred că unul dintre factorii motivaționali cei mai importanți pentru echipa noastră de la Brașov, este că ceea ce facem în Brașov este de nivel tehnologic de absolut top. Am avut șansa în ultimii ani să văd destule fabrici în Europa, Europa de Vest, și vă asigur că fabrica din Brașov se poate compara cu orice fabrică din Europa din punct de vedere pur tehnologic”.

Editor: Schaeffler Romania
Țara de emitere: România

Medii aferente

Terms of use for Schaeffler press pictures

Schaeffler press pictures may only be used for editorial purposes. Unless otherwise stated, all copyrights and rights of use and exploitation are owned by Schaeffler Technologies AG & Co. KG, Herzogenaurach (Germany) or by one of its affiliated companies. The reproduction and publication of Schaeffler press pictures is only permitted if the source is stated as follows: "Image: Schaeffler". The pictures may be used free of charge in such cases. The use of pictures for advertising or other commercial purposes, in particular their disclosure to third parties for commercial purposes, is hereby prohibited. Pictures may only be edited with the approval of Schaeffler.

We kindly request that a specimen copy be sent to us when Schaeffler press pictures are published in printed media (or a digital copy in the case of publication in electronic media). When using Schaeffler press pictures in films, please notify us and state the title of the film.

Use and utilization of Schaeffler press pictures is subject to the substantive laws of Germany without its conflict of law provisions. The place of competent jurisdiction shall be Nuremberg, Germany.

Postal address:
Schaeffler Technologies AG & Co. KG
Corporate Communication
Industriestrasse 1-3
91074 Herzogenaurach
Germany

presse@schaeffler.com

Descărcări

Comunicate de presă

Pachet (comunicat de presă + media)

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare