„Brand Manager of the Year” - Acționarii familiei Grupului Schaeffler primesc un premiu onorific

Jürgen Lewandowski, jurnalist și autor (care a susținut și discursul laudativ), Georg FW Schaeffler, acționar al familiei și președinte al Consiliului de Supraveghere, Andrej Kupetz, CEO al Consiliului German de Design și prezentatoarea Julia Bauer (de la stânga).

13.09.2019 | Brasov

Cei doi acționari ai Grupului, membri familiei Schaeffler Maria-Elisabeth Schaeffler-Thumann și Georg FW Schaeffler, au primit renumitul premiul Brand Manager al Anului oferit de Consiliului German de Design, ca parte a Concursului Automotive Brand, în superba sală de banchete a Casei de Societate din Palmengarten din Frankfurt. Premiul a onorat dezvoltarea corporativă și a brandului prin antreprenoriat dedicat, produse inovatoare, achiziția de companii și extinderea globală.

Acordarea premiului a fost făcută de cunoscutul jurnalist din domeniul automotive și motoare, Jürgen Lewandowski, care a onorat munca de o viață a d-nei Schaeffler-Thumann și a fiului într-un discurs foarte personal. Acționarul de familie și președinte al Consiliului de Supraveghere Georg F. W. Schaeffler a acceptat premiul cu mulțumiri și a subliniat în mod deosebit realizările tatălui, unchiului și ale mamei sale în dezvoltarea companiei.

„Un brand puternic creează încredere”

„Am dori să ne exprimăm mulțumirile pentru acest premiu prestigios și să îl acceptăm în numele întregii familii a companiei Schaeffler cu cei 90.000 de membri ai săi. Un brand puternic reprezintă calitatea produselor și serviciilor sale, servește la consolidarea identității pentru angajați și creează încredere pentru partenerii de afaceri - și prin valorile imateriale asociate”, a declarat Georg F. W. Schaeffler la prezentarea premiului de la Frankfurt.

Terms of use for Schaeffler press pictures

Schaeffler press pictures may only be used for editorial purposes. Unless otherwise stated, all copyrights and rights of use and exploitation are owned by Schaeffler Technologies AG & Co. KG, Herzogenaurach (Germany) or by one of its affiliated companies. The reproduction and publication of Schaeffler press pictures is only permitted if the source is stated as follows: "Image: Schaeffler". The pictures may be used free of charge in such cases. The use of pictures for advertising or other commercial purposes, in particular their disclosure to third parties for commercial purposes, is hereby prohibited. Pictures may only be edited with the approval of Schaeffler.

We kindly request that a specimen copy be sent to us when Schaeffler press pictures are published in printed media (or a digital copy in the case of publication in electronic media). When using Schaeffler press pictures in films, please notify us and state the title of the film.

Use and utilization of Schaeffler press pictures is subject to the substantive laws of Germany without its conflict of law provisions. The place of competent jurisdiction shall be Nuremberg, Germany.

Postal address:
Schaeffler Technologies AG & Co. KG