Noțiune de căutare

Împreună pentru echipele salvatoare din prima linie: Schaeffler România susține campania Mobility for Heroes

Pressrelease Stage Image
Schaeffler România, alături de alte companii din industrie, susține echipele salvatoare din prima linie a luptei împotriva pandemiei de Coronavirus, în cadrul campaniei ”Mobility for Heroes”

04.05.2020 | Brasov

De mai bine de 16 ani, Schaeffler România a susținut sute de proiecte de responsabilitate socială, din dorința de a fi aproape de oameni și comunități aflate în nevoie. La fel face și acum, însă dintr-o cu totul altă perspectivă: printr-un parteneriat inițiat de Autonet Import, Schaeffler România, alături de alte companii din industrie, susține echipele salvatoare din prima linie a luptei împotriva pandemiei de Coronavirus, în cadrul campaniei ”Mobility for Heroes”.

Schaeffler România este parte activă în această campanie, oferind susținere în crearea unui fond național pentru repararea vehiculelor utilizate de către instituțiile aflate în prim planul acțiunior de combatere a pandemiei și de menținere a siguranței cetățenilor. Acest fond va fi utilizat atât pentru piese de schimb, cât și pentru manopera din ateliere.

Încă din primele zile, campania, planificată în perioada 01 aprilie - 31 mai, s-a bucurat de succes, astfel că până în acest moment, la nivel național, au fost reparate un număr de peste 50 ambulanțe și 50 de mașini aparținând forțelor de ordine, din capitală și alte 11 județe din țară. ”Singura soluție pe care o avem la dispoziție pentru a depăși aceste momente dificile este să fim puternici și uniți. Prin participarea la această campanie, Schaeffler România este alături de echipele salvatoare din prima linie și, în același timp, susține clienții și partenerii cu rol cheie în menținerea unor domenii importante, precum sistemul de sănătate, industria alimentară sau furnizarea de apă și energie. Multumim tuturor celor care fac eforturi deosebite în această perioadă și le suntem alături, împreună cu întreaga echipă Schaeffler”, declară Dl. Sorin Poteras, Administrator Schaeffler Romania.

Într-o perioadă extrem de dificilă, în care absolut toată lumea se confruntă cu o realitate ce nu poate fi ignorată, nevoia de sprijin reciproc este iminentă. Eroii acestor vremuri complicate sunt toți aceia care depun eforturi pentru ca populația să fie cât mai puțin afectată de amenințarea Covid-19. Sunt aceia care pun siguranța tuturor mai presus decât propria siguranță, aceia care sunt pe străzi sau în spitale în loc să fie alături de cei dragi. Fie că sunt medici, asistenți, echipaje ISU, polițiști, jandarmi, pompieri sau militari, toți sunt activi în lupta contra virusului. Eforturile acestora sunt susținute și apreciate pe deplin, o dovadă în acest sens fiind campania ”Mobility for Heroes”, demarată de către Autonet Import, împreună cu furnizorii strategici și rețelele de service din administrare.

Astfel, eroii din linia întâi au la dispoziție tot spijinul necesar pentru a dispune de vehicule functionale, prin intervențiile rapide ale echipelor de experți, care fac parte din acest parteneriat.

Mai multe detalii despre această campanie:

https://www.autonet-group.ro/Mobilitate-pentru-eroi/


Editor: Schaeffler Romania
Țara de emitere: România

Medii aferente

Terms of use for Schaeffler press pictures

Schaeffler press pictures may only be used for editorial purposes. Unless otherwise stated, all copyrights and rights of use and exploitation are owned by Schaeffler Technologies AG & Co. KG, Herzogenaurach (Germany) or by one of its affiliated companies. The reproduction and publication of Schaeffler press pictures is only permitted if the source is stated as follows: "Image: Schaeffler". The pictures may be used free of charge in such cases. The use of pictures for advertising or other commercial purposes, in particular their disclosure to third parties for commercial purposes, is hereby prohibited. Pictures may only be edited with the approval of Schaeffler.

We kindly request that a specimen copy be sent to us when Schaeffler press pictures are published in printed media (or a digital copy in the case of publication in electronic media). When using Schaeffler press pictures in films, please notify us and state the title of the film.

Use and utilization of Schaeffler press pictures is subject to the substantive laws of Germany without its conflict of law provisions. The place of competent jurisdiction shall be Nuremberg, Germany.

Postal address:
Schaeffler Technologies AG & Co. KG
Corporate Communication
Industriestrasse 1-3
91074 Herzogenaurach
Germany

presse@schaeffler.com

Descărcări

Comunicate de presă

Pachet (comunicat de presă + media)

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare