Noțiune de căutare

Soluții concepute special pentru piața de componente auto aftermarket

Divizia Automotive Aftermarket se ocupă de afacerile noastre globale cu piese de schimbOferim soluții inovatoare pentru reparații, de o calitate proprie echipamentelor originaleSub patru mărci - LuK, INA și FAG -, oferim sisteme de ambreiere și debreiere și aplicații pentru motor, cutia de viteze și șasiu.Toate componentele se potrivesc perfect unul cu altul, ceea ce face posibilă o reparație rapidă și profesionistă.Cu marca noastră REPXPERT, oferim servicii cuprinzătoare industriei de reparații, prin seminare de instruire, asistență pentru reparații prin intermediul hotline-ului nostru, informații tehnice pe pagina web REPXPERT, precum și scule speciale.

Creatoare de frunte de inovații tehnice, cu peste 130 de ani de experiență în șasiuri, marca FAG simbolizează calitatea fără compromisuri: Fiecare piesă în parte din componentele noastre pentru șasiu și soluțiile inteligente pentru reparație este concepută și aprobată de inginerii noștri de la Schaeffler, în conformitate cu cele mai înalte standarde de calitate. O calitate care ne definește, de care putem fi mândri. Patru motive întemeiate în favoarea pieselor FAG pentru șasiu

Descoperiți portofoliul nostru cuprinzător de produse de o calitate proprie echipamentelor originale

Fie că este vorba despre autoturisme, autovehicule comerciale ușoare sau grele, ori tractoare, cu gama noastră largă de soluții de o calitate proprie echipamentelor originale, puteți da gata orice reparație în cel mai scurt timpToate componentele sunt potrivite să funcționeze perfect împreună, ceea ce vă permite să înlocuiți piesele rapid și într-un mod profesionist.

Autoturisme

o cunoaștere mai aprofundată: Competență remarcabilă în sisteme și servicii
mai multe

Autovehicule comerciale ușoare

mai multe perspective: Soluții inteligente pentru autovehicule comerciale ușoare
mai multe

Autovehicule comerciale grele

mai multă experiență: Soluții demne de încredere pentru agricultură
mai multe

Tractoare

mai multă experiență: Soluții demne de încredere pentru agricultură
mai multe

Servicii competente dintr-o singură sursă

Oferim partenerilor și distribuitorilor noștri, precum și atelierelor auto, mult mai mult decât produse de înaltă calitate și inovatoarePe lângă soluții inteligente de reparații pentru aftermarket, beneficiați din partea noastră și de servicii cuprinzătoare.

REPXPERT – Întotdeauna punem serviciile pe primul loc

Vă așteptați să beneficiați de servicii competente – demne de încredere și dintr-o singură sursă?Atunci ați nimerit la locul potrivitCu noi, profitați de peste 40 de ani de experiență în domeniul componentelor auto aftermarket.
Către Serviciile noastre

Catalog online

Sunteți în căutarea piesei de schimb potrivite, mărcile LuK, INA și FAG? În catalogul online updatat zilnic, găsiți piesele noastre de schimb OE, soluții de reparație și sculele speciale corespunzătoare.
Către Catalogul online

Verificarea autenticității

Vreți să verificați autenticitatea produsului dvs.?Pentru a face diferența între piesele noastre de schimb OE de înaltă calitate și imitațiile ieftine și produsele contrafăcute, am introdus un sistem de securitate pe mai multe niveluri.
Către Verificarea autenticității

Aveți vreo întrebare despre divizia noastră?

Aveți întrebări de ordin general?

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare