Noțiune de căutare

Calitatea

Competitivitatea și poziția Grupului Schaeffler pe piața mondială sunt determinate de calitatea produselor sale. În acest context, starea perfectă și fiabilitatea produselor și serviciilor achiziționate de la furnizori au o influență esențială asupra proceselor de producție extrem de tehnice și a calității produselor fabricate. Cerințele de calitate ale Grupului Schaeffler către furnizorii și sub-furnizorii săi (cerințe specifice clientului) au fost rezumate mai jos pe baza standardelor internaționale de calitate. Acordurile de asigurare a calității enumerate sunt un rezumat al standardelor internaționale de calitate și ale cerințelor Schaeffler. Acestea sunt fundamentele cooperării și servesc pentru a transmite cerințele specifice clienților care trebuie respectate. Prin urmare, este necesar să se finalizeze un acord de asigurare a calității.

Detaliile metodelor individuale, profunzimea lor de aplicare și, dacă este necesar, șabloanele individuale sunt reglementate de aceste standarde de calitate. Acestea reflectă starea actuală a cunoștințelor tehnice, care s-ar putea schimba în orice moment, prin urmare conținutul este adaptat atunci când este necesar. Pentru noi comenzi sau proiecte, ne așteptăm la aplicarea celor mai recente standarde furnizate aici (cu excepția cazului în care s-au încheiat alte acorduri individuale) fără reînnoirea acordului de asigurare a calității menționat mai sus.

Aceste standarde de calitate sunt documente controlate și sunt supuse serviciului de revizuire. Versiunea actuală și valabilă este întotdeauna disponibilă pe website.

Evaluarea furnizorului

Reguli generale care reglementează utilizarea între partenerii de afaceri

O cerință normativă fundamentală constă în monitorizarea furnizorilor în ceea ce privește performanța acestora. Acest lucru se aplică furnizorilor de produse, procese și servicii relevante pentru producție sau pentru produsul final și, prin urmare, se aplică furnizorilor Schaeffler.

Supplier evaluation – Introduction

Supplier evaluation – Calculation

Produse, procese și servicii | Furnizori aerospațiali

Acord de asigurare a calității cu furnizorii aerospațiali

Software

Cerințe de calitate impuse furnizorilor de „software încorporat”

Unelte

Cerințe de calitate pentru furnizorii de scule sau piese ale mașinilor dependente

History of revisions

S 296002 Quality assurance agreement

Vă rugăm să țineți cont de celelalte părți aplicabile ale acordului de asigurare a calității cu furnizorii de materiale de producție:

Aprobarea modificării / lansarea specială

S 296001-3 Modification approval/special release

S 296001-3/A1 Request for modification approval/special release

S 296001-3/A2 Checklist for production transfers

Procesarea reclamației

S 296001-4 Complaint processing

S 296001-4/A1 8D-Report

S 296001-4/A1 8D-Report - Sample

Material de împachetat

Cerințe de calitate pentru furnizorii de materiale de ambalare și servicii de ambalare

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare