Noțiune de căutare

Final de an marcat de numeroase premii și distincții 3 premii deosebite pentru Schaeffler România

Pressrelease Stage Image
În cadrul simpozionului ”Global Production Forum” din Germania, Dl. Georg F.W. Schaeffler (Președintele Consiliului de Supraveghere Schaeffler AG) îi înmânează Dlui. Sorin Poteraș (Director General Schaeffler România) premiul pentru ”Best Improving Plant”.

23.11.2018 | Brasov

Finalul de an a fost unul absolut deosebit pentru Schaeffler România, având în vedere cele 3 premii pe care compania le-a primit, atât la nivel local și național, cât și la nivel de Grup. Fabrica de la Brașov s-a aflat și în 2018 pe locurile fruntașe din Topul Național al Firmelor din țară, dar și din județ și a obținut distincția de ”Best improving plant” în cadrul Grupului.

Locul 1 în Topului Național al Firmelor

În luna noiembrie, Camera de Comerț și Industrie Brașov a premiat cele mai performante companii ale județului, în cadrul Galei „Topul Național al Firmelor”, faza județeană. Schaeffler România s-a remarcat și în acest an, obținând locul 1 în cadrul categoriei ”Fabricarea Lagărelor, angrenajelor, cutiilor de viteză și a elementelor mecanice de transmisie” – întreprinderi foarte mari.

Aproximativ 24.000 de întreprinderi brașovene au depus dosarele pentru participarea la acest eveniment, însă doar 7729 au fost selecționate. Dintre acestea, Schaeffler România a obținut cel mai bun loc la categoria mai sus menționată, datorită indicatorilor care vizează cifra de afaceri netă, eficiența utilizării resursei umane și a capitalului angajat. Ierarhia topului a fost construită în baza unei metodologii clare, transparente și unitare la nivel național, implementată de camerele de comerț, în toate județele țării. Sursele de informații au fost situațiile financiare pentru anul 2017.

Astfel, oferind clasamentul celor mai competitive companii, Gala „Topul Național al Firmelor”, s-a impus ca parte integrantă a culturii de business locale și naționale, sărbătorind în acest an 25 de ani de activitate.

Cei mai buni la categoria „Supplier Excellence Award” din cadrul Automotive Forum and Award 2018

Tot în luna noiembrie, Schaeffler România s-a aflat printre câștigătorii primei ediții a Automotive Forum and Award 2018! Compania a ocupat primul loc la categoria „Supplier Excellence Award”, convingând juriul prin rezultatele remarcabile avute de-a lungul anului în proiectele de cercetare și dezvoltare derulate, precum și prin direcția de dezvoltare economică ce o impune! Alături de Schaeffler România și Școala Profesională Germana Kronstadt s-a aflat pe podium, câștigând premiul la categoria „Jury Special Award”!

Automotive Forum & Awards a reunit reprezentanți din sectorul auto din România și din partea Guvernului, într-un eveniment de o jumătate de zi, cu sesiuni de tip keynote susținute de către lideri de seamă din industrie, cu discuții interactive și oportunități de networking. Astfel, Forumul își propune să devină o arenă unde actorii cheie din domeniu pot discuta despre impactul dinamicii pieței și al noilor tehnologii asupra situației actuale a scenelor de producție, operaționale și a lanțului de aprovizionare, precum și asupra oportunităților viitoare în domeniu.

În cadrul Grupului, Schaeffler România este ”Best Improving Plant”

Continuând seria recunoașterilor oficiale primite de compania de la Brașov în acest final de an, amintim de această dată o recunoaștere primita din partea Grupului Schaeffler, care a acordat premiul la categoria BEST IMPROVING PLANT 2018 echipei Schaeffler România! Prin această distincție sunt recunoscute în mod deosebit îmbunătățirile în ceea ce privește profitabilitatea, cât și gestionarea stocurilor din partea echipei din România!

Dl. Director Sorin Poteraș a mulțumit întregii echipe din Schaeffler România: ”Este o bucurie pentru mine să transmit către voi toți care ați contribuit la acest succes, mulțumiri și felicitări pentru extraordinara realizare, care a fost posibilă datorită eforturile voastre zilnice, însoțite de implicare, răbdare, curaj, perseverenta și inspirație. Este o contribuție deosebita pentru consolidarea imaginii si reputației Schaeffler România!”

Editor: Schaeffler Romania
Țara de emitere: România

Medii aferente

Terms of use for Schaeffler press pictures

Schaeffler press pictures may only be used for editorial purposes. Unless otherwise stated, all copyrights and rights of use and exploitation are owned by Schaeffler Technologies AG & Co. KG, Herzogenaurach (Germany) or by one of its affiliated companies. The reproduction and publication of Schaeffler press pictures is only permitted if the source is stated as follows: "Image: Schaeffler". The pictures may be used free of charge in such cases. The use of pictures for advertising or other commercial purposes, in particular their disclosure to third parties for commercial purposes, is hereby prohibited. Pictures may only be edited with the approval of Schaeffler.

We kindly request that a specimen copy be sent to us when Schaeffler press pictures are published in printed media (or a digital copy in the case of publication in electronic media). When using Schaeffler press pictures in films, please notify us and state the title of the film.

Use and utilization of Schaeffler press pictures is subject to the substantive laws of Germany without its conflict of law provisions. The place of competent jurisdiction shall be Nuremberg, Germany.

Postal address:
Schaeffler Technologies AG & Co. KG
Corporate Communication
Industriestrasse 1-3
91074 Herzogenaurach
Germany

presse@schaeffler.com

Descărcări

Comunicate de presă

Pachet (comunicat de presă + media)

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare