Noțiune de căutare

Dezvoltarea angajaților mereu în focus

Grupul Schaeffler alocă o importantp atențieasupra specializării și perfecționarii, prin participarea la discipline de studiu cu orientare practică, în cooperare cu numeroase facultăți. La Schaeffler îi susținem mereu pe angajații Schaeffler în implementarea celor mai bune idei și în dezvoltarea lor profesională, prin teme de lucru cât mai diverse, ca împreună să creăm „mobilitatea pentru mâine“. Ca furnizor de mobilitate la nivel mondial, vă oferim oportunități diverse pentru dezvoltarea dvs. profesională continuă și planificarea carierei dvs. - și în schimburile internaționale între locațiile Grupului Schaeffler.

În toate etapele dezvoltării dvs. profesionale vă veți bucura de sprijin valoros din partea departamentului nostru pentru Dezvoltarea Personalului, în orice moment, pentru cerințe specifice din perspectiva specializării alese.

Oportunități de dezvoltare

Prin platforma de studii, Academia Schaeffler, se investește permanent în promovarea și dezvoltarea continuă a angajaților – de la stagiari până la manageri de vârf. Academia este astfel un loc al învățării și al formării networkingului necesar, unde se pot stabili noi conexiuni pentru schimburi de experiență, informații și cunoaștere, între angajații locațiilor Grupului Schaeffler.

Academia Schaeffler

Accesați pagina globală CareerXperience aici

Pe pagină, găsiți într-un mediu virtual pe care îl puteți explora, informații despre mediul global de lucru la Schaeffler, puteți accesa impresii din sediul nostru din Germania și puteți găsi posturi interesante selectate din toate regiunile. O selecție dintre posturile deschise la Schaeffler România sunt incluse ocazional pe pagină.

CareerXperience

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare