Noțiune de căutare

Neticheta

La Schaeffler, ne-am angajat să ne tratam în permanență cu respect unii pe ceilalți și să acționăm profesional - acest lucru se aplică și pentru comunicarea prin intermediul platformelor de social media. Acesta include toate aparițiile oficiale în social media ale Grupului Schaeffler, precum și platforme de comunicare și colaborare furnizate de noi. Prin urmare, vă rugăm să citiți cu atenție următorul cod de conduită și să aveți întotdeauna în vedere respectarea regulilor de curtoazie, atunci este vorba despre comunicare și colaborare.

1. Păstrați un ton plin de respect față de ceilalți utilizatori

Manifestați față de ceilalți utilizatori și postările lor decență, politețe și respect. Rămâneți întotdeauna prietenoși, vă rugăm! Fiecare material este scris, primește un răspuns și/sau este citit de persoane reale. De aceea, încercați să vă tratați partenerul de discuție virtual de parcă ați sta față în față.

2. Respectați părerea și personalitatea celorlalți

Întrebările și critica constructivă sunt permise și de dorit, dar atacurile la persoană, insultele, aluziile sexuale și exprimările sexiste sau rasiste, precum și alte forme de discriminare, nu sunt tolerate de noi.

3. Exprimați-vă exclusiv propria dvs. părere

Am vrea să știm ce gândiți. De aceea, aveți grijă întotdeauna să vă comunicați exclusiv propria părere și să vă angajați într-un dialog constructiv. De asemenea, verificați dacă informațiile împărtășite de dvs. sunt, eventual, protejate de dreptul de autor. Aceasta nu este numai în interesul nostru, ci mai ales în interesul dvs. Vă rugăm să renunțați la postarea de fotografii sau alte materiale, care nu sunt ale dvs., sau în care se pot vedea persoane care nu și-au exprimat acordul cu postarea lor.

4. Aveți grijă ce postați pe net

Pe net se poate trece ușor de pragul de inhibiție personală. Chibzuiți bine întotdeauna, la fiecare postare de materiale, dacă și ce consecințe poate avea aceasta. Prin postările dvs., fiți întotdeauna un model și pentru alți utilizatori.

Avertizarea noastră:

În cazul în care se ajunge totuși la încălcarea acestor indicații, ne rezervăm dreptul de a șterge respectivele materiale sau comentarii. În cazuri extreme, vom bloca accesul respectivilor utilizatori. Aceasta se aplică în special în următoarele situații:

  • Utilizarea abuzivă a peretelui ca spațiu de publicitate pentru pagini web sau servicii
  • Transmiterea automatizată de comentarii
  • Postarea de oferte comerciale sau private de mărfuri sau servicii
  • Postarea de comentarii rasiste, de propagandă a urii și orice formă de incitare publică la ură
  • Desconsiderarea libertății religioase
  • Postarea de articole sexiste și orice formă de pornografie
  • Jignirea și înjosirea persoanelor și instituțiilor în orice formă
  • Încălcarea drepturilor unor terțe persoane, inclusiv și în special a drepturilor de autor

5. Răspunderea noastră

Țineți seama de faptul că articolele și comentariile care nu au fost postate de departamentul Comunicare al companiei Schaeffler sau de persoane autorizate oficial reflectă doar opinia respectivilor comentatori. Schaeffler nu își asumă răspunderea pentru corectitudinea și integritatea conținutului, precum și a linkurilor externe.

6. Oferta noastră

Dacă nu vă simțiți tratați în mod corespunzător pe paginile noastre de alți utilizatori sau observați încălcări ale acestei netichete, nu ezitați să luați legătura cu noi pe: social-media@schaeffler.com. De asemenea, vă stăm cu plăcere la dispoziție și în cazul în care aveți întrebări sau sugestii. Vă dorim să citiți cu plăcere paginile noastre! Echipa dvs. Social Media de la Schaeffler.

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare