Noțiune de căutare

Grupul Schaeffler – We pioneer motion

În calitate de furnizor global de top în sectoarele auto și de industrie, Grupul Schaeffler promovează prin inovații și soluții remarcabile, de mai bine de 75 de ani domeniile mișcării și cel al mobilității. Cu tehnologii, produse și servicii inovatoare pentru mobilitatea electrică, motoare eficiente în CO₂, soluții pentru șasiu, Industria 4.0, digitalizare și energii regenerabile, compania este un partener de încredere pentru a face mișcarea și mobilitatea mai eficiente, inteligente și sustenabile – de-a lungul întregului ciclu de viață. Compania de tehnologie produce componente și sisteme de înaltă precizie pentru aplicații ale sistemului de propulsie și șasiu, precum și soluții de rulare și rulmenți, pentru un număr mare de aplicații industriale. Grupul Schaeffler a generat vânzări de aproximativ 15.8 miliarde EUR în 2022. Cu aproximativ 83.000 de angajați, Schaeffler este una dintre cele mai mari companii de familie din lume. Cu peste 1.250 de cereri de brevet în 2022, Schaeffler este a patra cea mai inovatoare companie din Germania, conform DPMA (Oficiul German de Brevete și Mărci).

Acționarii

Împreună cu fiul său Georg F. W. Schaeffler, Maria-Elisabeth Schaeffler-Thumann în calitate de acționar, continuă activitatea de-o viață a soțului său, Dr. Ing. h.c. Georg Schaeffler, care a decedat în 1996.

Board-ul executiv

Grupul Schaeffler este condus de Consiliul de Administrație al Schaeffler AG. Împreună, Consiliul de Administrație și directorii generali regionali reprezintă Consiliul Executiv al Grupului Schaeffler.

Roadmap 2025

Ne propunem să modelăm viitorul mobilității și al mișcării în colaborare cu clienții, partenerii și societatea. Acesta este scopul nostru, care ne exprimă și identitatea.

Consiliul de Supraveghere

Consiliul de Supraveghere al Schaeffler AG numește, supervizează și consiliază Consiliul de Administrație. Consiliul comun de Supraveghere cu puteri de co-determinare a Schaeffler AG este format din 20 de membri - zece reprezentanți ai angajaților și zece reprezentanți ai proprietarilor.

Sustenabilitate

Asumarea responsabilității din punct de vedere economic, ecologic și social este o tradiție în cadrul Grupului Schaeffler, companie de familie.

Relațiile cu investitorii

Rapoarte financiare curente, prezentări, mesaje ale companiei în legătură cu exercițiul financiar curent, precum și date de publicare a informațiilor privind situația financiară a Schaeffler.

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare