Noțiune de căutare

Politica HR

Grupul Schaeffler susține responsabilitatea socială a tuturor societăților de grup și vede acest lucru ca pe o condiție prealabilă pentru succesul de durată. Codul de conduită al Grupului Schaeffler se bazează pe principiile "Pactului Global” al ONU, principiile responsabilității sociale, precum și standardele asociației "Social Accountability International". Principiile de bază, descrise aici, constituie un standard minim pentru Grup și nu afectează adăugirile specifice din fiecare țară, care se bazează pe circumstanțele relevante culturale.

Accesați pagina globală CareerXperience aici

Pe pagină, găsiți într-un mediu virtual pe care îl puteți explora, informații despre mediul global de lucru la Schaeffler, puteți accesa impresii din sediul nostru din Germania și puteți găsi posturi interesante selectate din toate regiunile. O selecție dintre posturile deschise la Schaeffler România sunt incluse ocazional pe pagină.

CareerXperience

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare