Noțiune de căutare

Servicii & Contact

Ca şi jucător global cu produse de calitate, avem nevoie de angajați calificați și dedicați. În Grupul Schaeffler veți găsi o gamă largă de sarcini și provocări într-o multitudine de departamente și veți avea oportunitatea de a aplica cunoștințele dumneavoastră atât în timpul studiilor cât și după finalizarea cu succes a acestora.

Fie că doriți să vă asumați responsabilități ca manager, inginer sau economist intr-unul din variatele domenii ale Grupului Schaeffler sau doriți să vă dezvoltați alături de noi ca specialist care a finalizat o pregătire tehnică sau comercială – noi vă oferim posturi atractive într-un mediu colegial și multiple oportunități pentru cariera dumneavoastră și dezvoltarea personală.

Sunteți în căutarea unei noi provocări? Folosiți-vă abilitățile și experiența pentru a vă atinge obiectivele de carieră.

Oferte de locuri de muncă

FAQ – Cum aplic pentru un post vacant?

Am enumerat mai jos câteva întrebări frecvente și răspunsuri despre aplicarea pentru pozițiile noastre vacante :

1. Sunt datele mele în siguranţă?

Procesul nostru de recrutare respectă Declaraţia de confidenţialitate a datelor.

2. Pot trimite aplicaţia în mai multe limbi?

Aplicaţia dumneavoastră ar trebui să fie în aceeaşi limbă ca cea în care a fost redactat anunţul postului la care răspundeţi.

3. Cine primeşte aplicaţia mea?

Documentele dumnevoastră vor fi văzute de membrii echipei de Recrutare şi, dacă aţi aplicat pentru un post specific, datele vor fi transmise la specialistul responsabil de postul respectiv. Dacă doriţi să fiţi luat în considerare şi pentru alte posturi, vă recomandăm să detaliaţi cât mai mult posibil aplicaţia dumnevoastră şi menţionaţi postul dorit.

4. Ce se întâmplă dacă aplic pentru un post?

Iniţial, un recruiter verifică aplicaţia dumnevoastră. Doar dacă este potrivită cu profilul postului, sunteti contactat pentru o testare sau un interviu.

5. Cum îmi pot retrage aplicaţia?

Vă rugăm să trimiteţi un email la adresa jobs.ro@schaeffler.com în care să menţionaţi că doriţi retragerea aplicaţiei dumnevoastră.

6. În cât timp voi primi un răspuns?

Doar in cazul in care va este selectata aplicatia, sunteti contactat pentru o testare sau un interviu.

Accesați pagina globală CareerXperience aici

Pe pagină, găsiți într-un mediu virtual pe care îl puteți explora, informații despre mediul global de lucru la Schaeffler, puteți accesa impresii din sediul nostru din Germania și puteți găsi posturi interesante selectate din toate regiunile. O selecție dintre posturile deschise la Schaeffler România sunt incluse ocazional pe pagină.

CareerXperience

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare